13. júna 2013 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

RTVS: Sobotné dialógy aj o zatýkaní medzi českými politikmi

BRATISLAVA 14. júna – 15. júna krátko po 12:00 RTVS odvysiela na Rádiu Slovensko pravidelnú diskusnú reláciu Sobotné dialógy. Úvodnú časť venujeme živému rozhovoru s hosťom z Českej republiky o aktuálnom dianí v súvislosti s kauzou, pri ktorej boli zatknutí niekoľkí súčasní i bývalí českí politici.
Pozvanie moderátora Branislava Dobšinského do prednahratej diskusie prijali minister vnútra Robert Kaliňák (Smer – SD) a poslanec Národnej rady SR Radoslav Procházka (nez.). Relácia sa bude nahrávať v piatok 14. júna o 10:00 vo vestibule Slovenského rozhlasu na Mýtnej ulici.

Hlavné témy relácie:
1. Povodne, protipovodňová ochrana, účinnosť prípravných a záchranných prác, varovný systém, potreba zmeny legislatívy
2. Príprava na voľbu nového generálneho prokurátora

Juraj Kadáš
PR manažér

ig;nr

Odporúčané články

Bratislavský organový festival Stanovisko producenta Milana Stráňavu k tlačovej besede poslankyne NR SR Renáty Kaščákovej zo dňa 06. 06. 2018

Z kategórie Ostatné

Zavrieť