24. júla 2013 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

RTVS: RTVS so spoločnosťou Towercom rozširuje pokrytie DVB-T

BRATISLAVA 24. júla – Spoločnosť Towercom v spolupráci s RTVS rozširuje počet lokalít s kvalitným DVB-T vysielaním. Počas júla 2013 sa podarilo vybudovať a uviesť do prevádzky DVB-T dokrývače na ďalších deviatich lokalitách: Opava, Dedinky – Dobšiná, Prakovce – Gelnica, Utekáč, Skalité, Stará Bystrica, Nová Baňa, Terchová a Žiar nad Hronom. Diváci z uvedených lokalít a okolia budú môcť sledovať kompletnú programovú ponuku druhého a tretieho multiplexu.
Ako povedal riaditeľ Sekcie technickej realizácie RTVS Andrej Doležal, RTVS záleží na každom divákovi a kvalite služieb, ktoré verejnoprávna televízia koncesionárom poskytuje. „Vďaka týmto deviatim novým dokrývačom si tak diváci v ďalších lokalitách, ktoré doteraz signál nemali, budú môcť vychutnať napríklad aj dnešný priamy prenos predkola Ligy majstrov,“ uzavrel A. Doležal.
Na mesiac august 2013 RTVS v spolupráci s Towercom a.s. neustále pripravuje skvalitňovanie a rozširovanie DVB-T pokrytia, o aktualizáciách budeme verejnosť včas informovať.

Sekcia marketingu a komunikácie RTVS

ig;mt