21. júna 2013 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

RTVS: Róbert Madej a Martin Poliačik o voľbe generálneho prokurátora

BRATISLAVA 21. júna – V sobotu 22. júna krátko po 12:00 RTVS odvysiela na Rádiu Slovensko pravidelnú živú diskusnú reláciu Sobotné dialógy. Pozvanie moderátora Branislava Dobšinského tentokrát prijali poslanci Národnej rady Róbert Madej (Smer – SD) a Martin Poliačik (SaS).

Témy:
Voľba generálneho prokurátora;
Situácia súvisiaca s voľbou predsedu NKÚ;
Príprava zákonov súvisiacich s bojom proti korupcii (financovanie; politických strán, volebný zákon a pod.);
Politické nominácie do štátnych podnikov.

ig;nr

Odporúčané články

Bratislavský organový festival Stanovisko producenta Milana Stráňavu k tlačovej besede poslankyne NR SR Renáty Kaščákovej zo dňa 06. 06. 2018

Z kategórie Ostatné