28. júna 2013 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

RTVS: Prináša Tour de France v HD a tiež na webe

BRATISLAVA 28. júna – Vysielanie Dvojky v HD bude okrem káblových a IPTV operátorov, ktorí Dvojku v HD do svojej ponuky zaradili, šírené aj prostredníctvom verejnoprávneho multiplexu DVB-T. Podľa riaditeľa Sekcie strategického rozvoja a techniky RTVS Andreja Doležala je vysielanie Tour de France v HD kvalite a
v DVB-T dobrou správou pre všetkých divákov. „Tento krok považujeme za najlepší spôsob, ako divákom v najväčšej možnej miere spríjemniť sledovanie prestížnych cyklistických pretekov. Je to súčasťou našej dlhodobej podpory rozvoja DVB-T na Slovensku a rovnako je našou ambíciou vyrábať a prinášať na obrazovky čoraz viac programov v HD kvalite,“ dodal.
Preteky bude RTVS vysielať každý deň od 29. júna do 21. júla na Dvojke, pričom všetky etapy si diváci budú môcť vychutnať naživo v natívnej HD kvalite. Počas víkendov televízia ponúkne štúdio Tour de France pred a po vysielaní pretekov so zaujímavými hosťami. V miestach jednotlivých etáp má RTVS vlastný štáb, ktorý sa bude pohybovať spolu s pelotónom cyklistov od štartu až po cieľ.
Taktiež pripravujeme mimoriadny webový priestor http://tdf.rtvs.sk, ktorý bude pravidelne aktualizovaný a diváci si na ňom budú môcť pozrieť nielen všetky štatistiky či tímové súpisky, ale hlavne živé prenosy pretekov vo viacerých formátoch. Stránka bude oficiálne spustená v sobotu 29. júna pred začiatkom pretekov.

ig;mt

Orange Podcast roka 2024 predstavuje nové súťažné kategórie, partnerov aj porotu Noc nádejí sa už čoskoro opäť dotkne všetkých sŕdc

Z kategórie Ostatné