31. augusta 2012 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

RTVS: O 5 minút 12 z budovy NR SR s P. Paškom a P. Hrušovským

BRATISLAVA 31. augusta – Prvé vydanie diskusnej relácie O 5 minút 12 po letnej prestávke vysiela RTVS na Jednotke naživo z budovy Národnej rady Slovenskej republiky v nedeľu o 11.55 hod.

Témy:

– Ústava SR má 20 rokov – Ako sa osvedčila a aké zmeny potrebuje?
– Konsolidačné opatrenia a ich dopad na občanov

Hostia:

– Pavol Paška (Smer – SD), predseda Národnej rady SR

– Pavol Hrušovský (KDH), predseda poslaneckého klubu v NR SR

Sledujte diskusiu O 5 minút 12 s moderátorkou Martou Jančkárovou v nedeľu 2. septembra 2012 o 11.55 na Jednotke.

Richard Šümeghy
hovorca Rozhlasu a televízie Slovenska

es;bl

Odporúčané články