28. septembra 2012 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

RTVS: O 5 minút 12 so Zuzanou Zvolenskou a Ivanom Uhliarikom

BRATISLAVA 28. septembra – Vláda chce jednu štátnu zdravotnú poisťovňu. Tie súkromné sa búria. Hovoria dokonca o protiústavnosti. Podľa opozície by mal dať štát peniaze radšej na platy lekárov, sestier a na nemocnice. Čo prinesie tento zámer vlády poistencom a pacientom? Opýtame sa ministerky zdravotníctva SR Zuzany Zvolenskej (nominantka Smeru-SD) a jej predchodcu Ivana Uhliarika (KDH).
Sledujte diskusnú reláciu O 5 minút 12 s moderátorkou Martou Jančkárovou v nedeľu 30. septembra o 11.55 na Jednotke.

Richard Šümeghy
hovorca Rozhlasu a televízie Slovenska

es;mt

Majitelia obnovených historických skvostov, neváhajte, uzávierka prihlášok do súťaže Kultúrna pamiatka roka – Fénix je už 15. 1. 2022! Petra Vlhová je Niké športovcom mesiaca už po tretíkrát!

Z kategórie Ostatné