12. októbra 2012 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

RTVS: O 5 minút 12 s Petrom Pellegrinim a Ivanom Švejnom

BRATISLAVA 12. októbra – Vláda schválila návrh štátneho rozpočtu na budúci rok. Jeho top prioritou je spomalenie zadlžovania štátu. Bude to však za cenu vyšších daní a odvodov, ktoré naplnia štátnu kasu. Opozícia aj preto návrh rozpočtu odmietla ako škodlivý a nespravodlivý. Zákon roka verzus peňaženky ľudí – so štátnym tajomníkom Ministerstva financií SR Petrom Pellegrinim (Smer-SD) a členom Výboru NR SR pre financie a rozpočet Ivanom Švejnom (Most-Híd).
Sledujte diskusnú reláciu O 5 minút 12 s moderátorkou Martou Jančkárovou v nedeľu 14. októbra o 11:55 na Jednotke.

Richard Šümeghy
hovorca Rozhlasu a televízie Slovenska

es;nr

Odporúčané články