14. decembra 2012 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

RTVS: O 5 minút 12 s Petrom Kažimírom a Richardom Sulíkom

BRATISLAVA 14. decembra – Témou nedeľnej diskusnej relácie RTVS O 5 minút 12 bude štátny rozpočet na rok 2013 a aktuálna politická situácia. Hosťami O 5 minút 12 budú podpredseda vlády a minister financií SR Peter Kažimír (SMER-SD) a predseda SaS Richard Sulík. Diskusná relácia O 5 minút 12 s moderátorkou Martou Jančkárovou bude v nedeľu 16. decembra o 11.55 na Jednotke. Informoval Richard Šümeghy, hovorca Rozhlasu a televízie Slovenska.

bl

Noc nádejí sa už čoskoro opäť dotkne všetkých sŕdc City Sound Festival už budúci týždeň, ponúka pestrý a kvalitný program

Z kategórie Ostatné