7. júna 2013 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

RTVS: O 5 minút 12 hlavne o povodniach

BRATISLAVA 7. júna – Pravidelná živá diskusná relácia RTVS O 5 minút 12 na Jednotke bude v nedeľu 9. júna venovaná hlavne povodniam a ich následkom. Pozvanie moderátorky Marty Jančkárovej do štúdia prijali podpredseda vlády SR a minister vnútra Robert Kaliňák (Smer-SD) a podpredseda strany a poslanec NR SR Zsolt Simon (Most- Híd).

Témy:
1. Aktuálna povodňová situácia na Dunaji – stav, opatrenia, riešenie následkov
2. Aktuálna politická situácia

es;nr

Odporúčané články

Bratislavský organový festival Stanovisko producenta Milana Stráňavu k tlačovej besede poslankyne NR SR Renáty Kaščákovej zo dňa 06. 06. 2018

Z kategórie Ostatné

Zavrieť