2. júla 2012 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

RTVS: Nový FM vysielač Nové Mesto nad Váhom – Veľká Javorina

BRATISLAVA 2. júla – 29. júna 2012 bol uvedený do prevádzky nový FM vysielač v lokalite Nové Mesto nad Váhom – Veľká Javorina, ktorý šíri programovú službu Rádio Devín na frekvencii 90,8 MHz s vyžiareným výkonom ERP 10 kW.
Pred mesiacom (1. júna 2012) bol uvedený do prevádzky vysielač Poprad – Kráľova Hoľa s frekvenciou 94,2 MHz, ktorý takisto šíri Rádio Devín, jednu z umeleckých programových služieb Rozhlasu a televízie Slovenska (RTVS).
Rádio Devín je bezpečným prístavom pre náročného poslucháča, miestom pre výnimočných ľudí. Denne dáva priestor umeleckým, literárno-dramatickým i umenovedným rozhlasovým útvarom, avšak gro jeho vysielania tvorí hudba nekomerčného a alternatívneho typu.

Mgr. Richard Šümeghy
Hovorca Rozhlasu a televízie Slovenska

bx;mt

Odporúčané články