13. novembra 2017 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

RTVS: Film Učiteľka bol jednotkou na trhu

BRATISLAVA 13. novembra – Koprodukčný projekt RTVS Učiteľka bol v nedeľu (12.11.) večer jednotkou na trhu. Pozrelo si ho 417 000 divákov v cieľovej skupine 12+ s podielom na trhu 18,2%. Stal sa tak najsledovanejším filmovým titulom Jednotky v čase po 20. hodine v jesennej sezóne. RTVS odvysielala príbeh z roku 1983 o učiteľke, ktorá zneužívala svoje postavenie na šikanovanie a manipulovanie detí a rodičov, v rámci pripomenutia si Dňa boja za slobodu a demokraciu. Pri tejto príležitosti pripravila RTVS vo svojom televíznom a rozhlasovom vysielaní špeciálny program.

Uplynulý víkend priniesol RTVS úspech aj pri ďalších tituloch, ktoré sa stali v čase svojho vysielania jednotkami na trhu v univerzálnej cieľovej skupine divákov 12+. Najsledovanejším nespravodajským programom bola v piatok (10.11.) v prime time šou Milujem Slovensko, ktorú sledovalo 434 000 divákov s podielom na trhu 21,0%. Najvyššiu sledovanosť od svojho štartu na jar tohto roka mali sobotňajšie (11.11.) Záhady tela (485 000 divákov, trhový podiel 21,7%). V nedeľu (12.11.) sa najväčšiemu záujmu v čase svojho vysielania tešili Slovensko v obrazoch (147 000 divákov) s trhovým podielom 13,5%, Svet v obrazoch 156 000 divákov, s trhovým podielom 13,6% ako i diskusná relácia O 5 minút 12, ktorú sledovalo 285 000 divákov s trhovým podielom 22,2%. Jednotkami na trhu boli tiež Občan za dverami (275 000 divákov), trhový podiel 19,5% a Agatha Christie: Poirot (210 000 divákov), podiel 13,9%.

Informovala hovorkyňa RTVS Erika Rusnáková.

Táto informácia je komerčným oznámením a je odvysielaná v znení dodanom klientom bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA za jej obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá.
www.prservis.sk; email: prservis@sita.sk

Orange Podcast roka 2024 predstavuje nové súťažné kategórie, partnerov aj porotu Noc nádejí sa už čoskoro opäť dotkne všetkých sŕdc

Z kategórie Ostatné