5. novembra 2012 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

RTVS: Doslova v utorok večer na Dvojke

BRATISLAVA 5. novembra – Amerika volí prezidenta. Obama verzus Romney. Kto bude najmocnejším mužom na svete? V čom sú tieto voľby dôležité pre svetovú politiku a aké budú naše budúce vzťahy s USA? Odpovede prináša diskusná relácia Doslova – v utorok 6. novembra o 22.00 h na Dvojke s Richardom Dírerom.
Dvojka odvysiela v utorok o 20.00 britský dokumentárny životopisný film Príbeh Baracka Obamu.

Hostia relácie Doslova:
Theodore Sedgwick, veľvyslanec USA v SR
Tomáš Valášek, Slovenská atlantická komisia
Michal Havran st., publicista
Martin Bútora, Inštitút pre verejné otázky
Branislav Ondrášik, odborník na politické kampane

O programe
Rozhlas a televízia Slovenska vysiela novú dynamickú diskusnú relácia Doslova naživo za prítomnosti publika, zohrávajúceho úlohu zainteresovaného spoločenstva, ktoré sa vie prostredníctvom svojich „hovorcov“ k téme jasne vyjadriť.

Doslova – diskusia, ktorá otvára vážne občianske a spoločenské témy. Tie vychádzajú z občianskej a investigatívnej publicistiky formátov Občan za dverami a Reportéri, ktoré tému uvedú do pozornosti a pripravia priestor na diskusiu. To je jeden z hlavných rozdielov oproti predchádzajúcim formátom. Od 4. septembra 2012 v utorok večer o 22.00 h na Dvojke, repríza v stredu popoludní.

Mgr. Richard Šümeghy
Hovorca Rozhlasu a televízie Slovenska

bx;mt

Odporúčané články