103213_najdoveryhodnejsia znacka_23_101 676x451.jpg
11. decembra 2023 SprávySlovensko od PRservis.skSITA Diskusia()

Pri výbere drogérie Slováci už osem rokov najviac veria dm drogerie markt

11.12.2023 – Podľa najrozsiahlejšieho prieskumu spotrebiteľskej dôvery zostáva dm jednotkou medzi obchodníkmi v kategórii drogérií. Prvenstvo a ocenenie Najdôveryhodnejšia značka vďaka takmer dvom tretinám respondentských hlasov v tejto kategórii získala už po ôsmykrát.

Mená víťazov zazneli na galavečeri dňa 30. novembra, kde ocenenie pre dm s vďakou prevzala regionálna manažérka Romana Fedorová: „Ďakujeme, dôvera spotrebiteľov je pre nás veľmi cenná a nesmierne si vážime, že pretrváva už niekoľko rokov. Našou ponukou, službami a aktivitami udržateľného a zodpovedného podnikania sa budeme aj naďalej usilovať pestovať ju a naše dobré vzťahy so zákazníkmi nesklamať.“

Respodnentov prieskumu Najdôveryhodnejšia značka 2023, uskutočneného nezávislou výskumnou agentúrou NielsenIQ, tvorila reprezentatívna vzorka dvetisíc slovenských spotrebiteľov, ktorá hodnotila vždy desať najsilnejších značiek s najvyšším objemom predaja v danej kategórii. Celkový počet tento rok predstavoval viac ako 700 značiek vyhodnocovaných v 85 kategóriách. Víťazné značky môžu počas nasledujúceho roka pri svojej propagácii využívať logo Najdôveryhodnejšia značka.

Informačný servis

75. výročie vzniku spoločnosti DOPRAVOPROJEKT, a.s. Prírodné živly spôsobujú čoraz viac škôd, pri niektorých medziročne stúpli aj o stovky percent

Z kategórie Slovensko