103715_gettyimages 955863588 676x483.jpg
13. marca 2024 SprávySlovensko od PRservis.skSITA Diskusia()

Pri príležitosti Svetového dňa vody otestujeme vašu vodu zo studní bezplatne

13.3.2024 – 22. marca si pripomíname Svetový deň vody, ktorý sa oslavuje od roku 1992, kedy ho konferencia OSN o životnom prostredí a rozvoji odporučila oslavovať na medzinárodnej úrovni.

Tento rok je mottom Svetového dňa vody „Voda pre mier“ s cieľom zamerať pozornosť na zásadnú úlohu, ktorú voda zohráva v stabilite a prosperite sveta.

Stredoslovenská vodárenská prevádzková spoločnosť, a. s. ponúka aj tento rok pre verejnosť bezplatnú analýzu vzoriek vody z domácich studní na prítomnosť dusičnanov.

Bezplatnú analýzu pitnej vody z individuálnych zdrojov budeme realizovať v akreditovaných laboratóriách pitných vôd v Banskej Bystrici, Prievidzi a v Lučenci, kde môžu záujemcovia o túto službu 21. marca 2024 od 9.00 hod. do 14.00 hod. priniesť v čistej nádobe (0,5 l)vzorku vody z individuálnych zdrojov (studní).

Pre záujemcov o komplexný rozbor vody z individuálnych zdrojov ponúkame v týždni od 18. do 22. marca 2024 zľavu 10 % z celkovej ceny rozboru.

Viac informácií a kontakty nájdete na web stránke www.stvps.sk

(S. Vogelová, StVPS, a.s.)

Informačný servis

Nová éra je tu. Samsung predstavil inovatívnu sériu AI televízorov Poistenie onkologických chorôb si volí čím ďalej tým viac klientov, štatistiky dokazujú nárast počtu pacientov s rakovinou

Z kategórie Slovensko