Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
30. októbra 2017 PR správyPotraviny od PRservis.skSITA Diskusia()

Pozvánka na tlačovú konferenciu

BRATISLAVA 30. októbra 2017 – iSommelier je tým najrevolučnejším a najzaujímavejším vynálezom vinárskeho sveta od zavedenia vývrtky.

Pozývame na ochutnávku červených vín, spojenú s prezentáciou revolučného dekantačného prístroja iSommelier za účasti riaditeľa iFavine pre Európu pána van den Berga a slovenskej TOP somelierky Kristíny Kováčikovej.

iSommelier je výrobok, na ktorého tvorbe sa podieľala najlepšia svetová someliérka roku 2016, Paz Levinson, a autori sprievodcu po svete vína Michel Bettane i Thierry Desseauve v spolupráci s Francúzskou somelierskou asociáciou. Výsledkom ich práce je karafa pracujúca na báze molekulárnej filtračnej technológie, ktorá dokáže izolovať kyslík zo vzduchu.

Vďaka kvalitným filtrom odstráni iSommelier z červeného vína akékoľvek stopy po metanole, oxide siričitom a ďalších škodlivinách, ktoré sú zvyčajne vo víne prítomné. Proces dekantácie je tak efektívnejší, dôkladnejší a zdravší. iSommelier navyše vďaka špecifickej úprave vína podčiarkne jeho prirodzenú vôňu a chuť, a dokáže tak pozdvihnúť aj úroveň vín s nižšou kvalitou. Práve preto nemôžeme iSommeliera degradovať výhradne na dekantačný prístroj. Je to jednoducho vynález, ktorý dokáže každé víno zbaviť akýchkoľvek limitácií.

Miesto: The Taste, Laurínska 8, Bratislava

Čas: 2. novembra o 11.00 h

Tešíme sa na vašu návštevu.

Prosíme vašu účasť potvrdiť na vitarian@vitarian.sk. Ďakujeme a tešíme sa na vydarenú akciu.

K téme

Zvodca. Nový pikantný príbeh od Vi Keelandovej MSV v Brne predstaví inovatívne priemyselné technológie

Diskusia

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Potraviny

SITA.sk

© Použitie akýchkoľvek materiálov z tejto stránky je dovolené bez obmedzení.