97719_pobocka posta kosice 676x346.jpg
17. januára 2022 SprávySlovensko od PRservis.skSITA Diskusia()

Poisťovne pod značkou Union prichádzajú na prvú pobočku pošty – pilotný projekt si vyskúšajú Košičania

17.1.2022 – Ubehol menej ako mesiac, čo sa poisťovňa Union oficiálne zlúčila s Poštovou poisťovňou a už prichádza ďalšia novinka – Union bude testovať pobočku Slovenskej pošty ako nový predajný kanál pre svoje produkty. Začne v Košiciach, kde otvára svoje pracovisko na Južnej triede – Pošta 3.

„Klienti si budú môcť na pošte vybaviť rovnaké požiadavky ako v niektorej z našich klasických pobočiek – či už ide o uzatvorenie poistenia domácnosti, poistenia na dovolenku, PZP alebo ďalšie poistné záležitosti. Tomuto projektu skutočne veríme a dúfame, že bude mať úspech,“ povedal Michal Špaňár, generálny riaditeľ Unionu.

Pilotná fáza bude trvať presne tri mesiace a následne sa projekt vyhodnotí. Ak sa medzi návštevníkmi pošty osvedčí, je možné, že sa rozšíri aj do ďalších miest.

Informačný servis

Mestá a obce sa môžu zapojiť do výzvy na výsadbu ovocných sadov so vzácnymi odrodami Peľová sezóna je tento rok pre alergikov náročnejšia. Potvrdzujú to dáta najväčšej zdravotnej poisťovne na Slovensku

Z kategórie Slovensko