9. augusta 2012 PR správyŠport od PRservis.skSITA Diskusia()

Po troch dňoch padol opäť jackpot v hre LOTO 5 z 35

BRATISLAVA 9. augusta – Ubehli len tri dni a v hre LOTO 5 z 35 padol ďalší jackpot. „Šťastný hráč uzatvoril v stredu stávku v hre LOTO 5 z 35 v Prešovskom kraji. Stávka na jedno žrebovanie mala 6 tipov, pričom hráč si zvolil náhodný výber čísel. Zároveň si priplatil aj doplnkovú hru JOKER. Za vklad 2,15  vyhral v stredajšom žrebovaní 5 833,98 eura,“ informoval hovorca spoločnosti TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a. s. Rastislav Čépe. Dodal, že ide už o 17. tohtoročný jackpot, ktorý padol v „malom lote“.

„Pri hre LOTO 5 z 35 sa opäť potvrdilo, že je to číselná lotéria s najvyššou šancou na získanie hlavnej výhry,“ uviedol. Doteraz najvyšší jackpot v „malom lote“ zaznamenali v spoločnosti TIPOS 19. februára 2012. „Išlo zároveň o prvý tohtoročný jackpot, ktorý padol v hre LOTO 5 z 35. Mal hodnotu 118 581 eur,“ pripomenul

Od 16. mája 2012 sa päť výherných čísel pre „malé loto“ žrebuje dvakrát do týždňa – v stredu a v nedeľu. K hre LOTO 5 z 35 pribudla aj doplnková hra JOKER, spoločná aj pre hru LOTO. Hra LOTO 5 z 35 patrí medzi číselné lotérie s malým základným vkladom na jednu stávku, hodnota jedného tipu je 0,30 eura. Plný šesťtipový tiket na jedno žrebovanie hry LOTO 5 z 35 s doplnkovou hrou JOKER za 0,35 eura vyjde hráča len na 2,15 eura.

Skontrolovať stávky a porovnať svoje čísla s vyžrebovanými si môžete už aj na stránkach teletextu TV Markíza. Na stránke 190 MARKIZATEXT-u je úvodný zoznam číselných lotérií. Na stránke 191 je informácia o aktuálnych vyžrebovaných číslach v hre LOTO. Stránka 191 je rozdelená na dve podstránky, prvá je pre výsledky žrebovania výherných čísel pre prvý ťah a druhá pre druhý ťah. Na stránke 192 sú aktuálne výsledky pre hru LOTO 5 z 35, na stránke 193 je uvedené aktuálne šesťčíslie pre hru JOKER, na stránke 194 sú výsledky pre hru EUROMILIÓNY a na stránke 195 sú aktuálne výsledky pre hru KENO 10.

ax

Na podvýživu umiera až 20 % pacientov s onkologickým ochorením Nissan Qashqai: Facelift prináša množstvo inovatívnych vylepšení

Z kategórie Šport