1. júna 2016 PR správyCestovný ruch od PRservis.skSITA Diskusia()

Plánujete letecký zájazd? Odvezte sa na letisko v limuzíne

Začnite dovolenku štýlovo — už cestou na letisko vďaka limuzín servisu zdarma k zakúpenej dovolenke.

Cestovateľský portál www.malyPrinc.sk svojim klientom dopraje dovolenkovať naozaj štýlovo a komfortne — od začiatku až do konca. A to tak, že im zabezpečí zdarma odvoz Mercedesom triedy E z Bratislavy na viedenské letisko a naspäť. Preprava limuzín servisom zdarma platí pre všetky objednávky leteckých zájazdov cez touroperátorov FTI a 5 vor Flug v celkovej hodnote nad 3.000 , spravené v termínoch od 1.6. – 31.8.2016. Miestom nástupu a výstupu musí byť katastrálne územie Bratislavy a počet cestujúcich: maximálne 4 osoby.

tk

Odporúčané články

Predaj poistenia motorových vozidiel cez web rastie a bude rásť ROZHOVOR: Lukáš Oravec – Jednoducho som Waynea Escofferyho oslovil a hneď sme sa dohodli, Ameriku a Slovensko delí len letenka

Z kategórie Cestovný ruch