20. februára 2014 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

PAŠKA: Vyhlásenie ku klamstvám poslanca NR SR Jozefa Viskupiča

BRATISLAVA 20. februára – Spôsoby politiky predstaviteľov neštandardných politických strán a hnutí, ako sú urážky, osočovanie, hrubé klamstvá a snaha o diskreditáciu sú bohužiaľ súčasťou slovenskej politickej scény. Na osočovanie a klamstvá od nečitateľných strán bez programu a alternatívy sme zvyknutí. Je to ich jediná pracovná metóda. Predseda Národnej rady SR Pavol Paška sa ostro ohradzuje voči neuveriteľnej manipulácii a klamstvám, ktoré dnes poslanec Jozef Viskupič prezentoval. Predseda Národnej rady SR chápe, že tento líder kandidátky potrebuje zaujať a takto otvoriť svoju kampaň do eurovolieb. Je tragédiou pre Slovensko, že namiesto závažných európskych a národných tém sa uchýlil k napadnutiu predsedu Národnej rady SR.
Z tohto osočovania a klamstiev je absolútne zrejmé, že ho asi najviac trápi, že po incidente, ktorý sa udial na konci mimoriadnej schôdze 13. februára, si na podporu politických a marketingových cieľov hnutia OĽaNO nebude môcť na rokovanie parlamentu pozývať ľudí, o ktorých agresivite a nerešpektovaní zákonov na Slovensku azda nikto nepochybuje.

fi;nr

Seyfor opäť nakupoval. Pred koncom roka dokončil akvizíciu ďalších dvoch českých firiem v hodnote miliónov eur Vždy si vezme, čo chce! Je tu pikantná Omamná príťažlivosť

Z kategórie Ostatné