New project.jpg
Foto: APAS
23. marca 2020 SprávySlovensko od PRservis.skSITA Diskusia()

Nové vedenie Asociácie personálnych agentúr Slovenska (APAS)

23.3.2020 – Asociácia personálnych agentúr Slovenska (APAS) si na svojom poslednom zasadnutí Valného zhromaždenia zvolila za prezidentku Zuzanu Rumiz. Generálna manažérka personálnej spoločnosti ManpowerGroup Slovensko na poste nahradila doterajšieho prezidenta APAS, Jána Trgalu. Viceprezidentmi sa stali: Róbert Čvapek, ktorý v Asociácii zastupuje spoločnosť Index Nosluš, s.r.o. a Peter Uličný za spoločnosť PROPLUSCO spol. s r.o.

Nová prezidentka sa plánuje aktívne podieľať na napĺňaní cieľov APAS, a prispieť tak k zvyšovaniu kvality a transparentnosti pracovného trhu na Slovensku.

O APAS

Asociácia personálnych agentúr Slovenska vznikla, ako prvé záujmové združenie, už v roku 2002.

Sledovaním nových legislatívnych návrhov a zmien so zameraním na pracovný trh, sa v úzkej súčinnosti s Ministerstvom práce sociálnych vecí a rodiny aktívne podieľa na napĺňaní záujmov a práv subjektov, pôsobiacich v tejto oblasti.

V legislatíve i v aplikačnej praxi rovnako intenzívne komunikuje s príslušnými orgánmi štátnej správy a ďalšími organizáciami (napr. UPSVAR, RUZ, OZ KOVO, CIETT, EUROCIETT a pod.).

Aktuálne APAS združuje 17 spoločností, ktoré za minulý rok zamestnali vyše desaťtisíc pracovníkov.

Viac informácií APAS nájdete na: www.1apas.sk.

O Zuzane Rumiz

Zuzana Rumiz pracuje na pozícii Generálnej manažérky personálnej spoločnosti ManpowerGroup Slovensko od roku 2016. Je absolventkou FM UK a SDA Bocconi v Miláne. Svoje profesijné skúsenosti naberala v rôznych poradenských a výrobných spoločnostiach. V odbore ľudských zdrojov už pôsobí viac ako 15 rokov.

Informačný servis

Martin Pyco Rausch navaril famóznu knihu. Treba si variť Žilinská nemocnica zakúpila nový prístroj vďaka Nadácii COOP Jednota

Témy

Z kategórie Slovensko