94274_gettyimages 1097481110 676x451.jpg
20. novembra 2020 SprávySlovensko od PRservis.skSITA Diskusia()

Niké reaguje na aktuálnu situáciu: Petra Vlhová poletí na preteky súkromným lietadlom!

20.11.2020 – Prvá slovenská stávková spoločnosť Niké sa tento rok stala hrdým partnerom svetovej lyžiarskej hviezdy Petry Vlhovej. Najväčšia rodinná firma na Slovensku intenzívne vníma situáciu spôsobenú vírusom COVID-19. Zdravie je pre Niké na prvom mieste. Spoločnosť sa preto sa rozhodla sprostredkovať Petre a jej tímu súkromné lietadlo, ktoré ju bezpečne dopraví na preteky v rakúskom Lechu, kde sa 26. novembra uskutoční paralelný slalom.

Petra má v tejto sezóne hlavný cieľ a tým je zisk veľkého krištáľového glóbusu. Na to, aby ho získala, nesmie vypadnúť zo súťažného diania a musí získať čo najviac bodov. Nedávno sa pre médiá vyjadrila, že ak jej niekto ponúkne súkromné lietadlo, prijme ho. Vedenie Niké splnilo Petrino želanie.

„Je pre nás prioritou, aby sa jedna z našich najväčších športových hviezd v histórii Slovenska dostala na dôležité preteky bez zbytočných rizík. Našim partnerom chceme naplno pomáhať a to tak, aby mohli víťaziť a prinášať tak radosť celému Slovensku. Bolo pre nás samozrejmosťou podať Petre pomocnú ruku. Ona nám to všetkým vráti získaním cenných trofejí a pódiových umiestnení,“ uviedol v oficiálnom stanovisku generálny riaditeľ stávkovej spoločnosti Niké, Doc. Ing. Otto Berger.

Niké si Petru Vlhovú maximálne váži. Spoločnosť sa jej preto snažila poskytnúť čo najväčší komfort. Na letisku vo Fínsku bude 22. novembra pre ňu a jej tím pripravené súkromné lietadlo.

Viac informácii o Petrinej ceste na preteky v Lechu nájdete na https://www.nike.sk/clanky/petra-vlhova-poleti-vdaka-nike.

Fond pre budúcnosť športu

Spoločnosť Niké nepodporuje len svojich partnerov, ale takisto aj amatérskych športovcov a športové kluby po celom Slovensku. Cieľom je rozvoj ich činnosti počas tohto náročného obdobia. Preto vznikol Fond pre budúcnosť športu. Niké do Fondu vložila 100 000 € a pridáva doň ďalšie prostriedky za podané tikety klientov. Suma preto každým dňom rastie. Raz za 14 dní odmeňuje najlepšie zaslané videá a podporí ich určitou čiastkou. Doteraz Fond podporil svojich výhercov sumou takmer štvrť milióna eur a v tejto aktivite naďalej pokračuje. Videá výhercov, alebo aj uchádzačov o grant si môžete pozrieť tu.

Informačný servis

Bezstarostné víkendy – vrátime ti 10 € za tvoje nevýherné tikety Nové štipendium prináša na Slovensko príležitosť získať najlepšie vzdelanie v oblasti kybernetickej bezpečnosti

Z kategórie Slovensko