87608_titulna foto 676x471.jpg
20. apríla 2018 Zaujímavosti od PRservis.skSITA Diskusia()

Nákupná mánia v obchodnom centre

BRATISLAVA 20. apríla 2018 – V lamačskom nákupno-zábavnom centre Bory Mall zavládol jarný nákupný ošial. Okrem veľkých jarných zliav za to môže známa blogerka a štylistka Jana Tomas, ktorá do nedele ponúka pri nakupovaní módne poradenstvo zdarma.

Ľudia sa priam zbláznili. Priestranné nákupné uličky sa plnia návštevníkmi hľadajúcimi “poklady” do ich šatníka a domácností so zľavami až do 70%. Našťastie parkovisko Bory Mall ohlasuje viac ako 2.400 miest. Zdá sa, že veľa žien si chce s príchodom jari vylepšiť štýl obliekania a príležitosť zadarmo pobehať obchody s módnou štylistkou Janou Tomas si nenechajú ujsť. Viete, že módne poradenstvo dnes využíva čoraz viac “bežných” ľudí a nevyužívajú ho len celebrity?

Ľudia na Slovensku stále nevedia, že môžu využiť služby módneho štylistu. “Ja osobne pracujem radšej s neznámymi ľuďmi ako so celebritami, nakoľko sú flexibilnejší, dá sa s nimi ľahšie pracovať a skôr si nechajú poradiť,” vysvetľuje bývalá modelka. Podľa slovenskej krásky vie byť žena štýlová v každom veku a s každým typom postavy, len treba vedieť, ako na to.

Pýtate sa, čo nasleduje, keď zákazníčka zavolá, že potrebuje zmeniť šatník? Jana tvrdí, že záleží na tom, či ide o kompletnú premenu šatníka alebo len o “refresh”. Ak zákazník chce zmenu od základov, tak si s ním štylistka prejde jeho existujúce outfity, vyhádže staré veci a spoločne vybehnú kúpiť nové trendy kúsky. Keď sa vrátia, Jana vytvorené ouftity z nových kúskov pofotí a klientka tak odchádza s PDF plným nových inšpirácií z vlastnej skrine. Ak ide len o „refresh“, stretnú sa v obchodnom centre a dokúpia kúsky, ktoré klientke v skrini chýbajú.

Jana pôsobila ako kostymérka a štylistka hercov seriálu Panelák a dnes pracuje pre rôzne módne značky. “Mojim domovom sú nákupné centrá. Na Boroch mám rada obrovskú nákupnú plochu a mnoho obchodov a obchodíkov, ktoré stoja za to preskúmať,” dodáva štylistka. Mnohých k nákupom inšpirujú práve zľavy. Kartu so 135 zľavami nájdete v magazíne EMMA číslo 5 alebo v booklete Mánia na Infostánku v Bory Mall. Dokonca v sobotu sa počas nakupovania môžete nechať skrášliť v niektorom z kútikov Bory Beauty Zone. “Veľa žien je frustrovaných a boja sa zmeny. Keď to však skúsia, je neskutočné sledovať ich šťastie v tvári,” opisuje svoju prácu blogerka roka Jana Tomas.

Odporúčané články

Prešovská OC EPERIA Shopping Mall prilákala za prvý rok viac ako 3,5 milióna návštevníkov Lidl za rok nakúpil od slovenských dodávateľov tovar v hodnote štvrť miliardy eur

Z kategórie Zaujímavosti

Zavrieť