18. októbra 2013 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Najviac divákov si vo štvrtok pozrelo Televízne noviny a Búrlivé víno

BRATISLAVA 18. októbra – Slovenskému televíznemu trhu vo štvrtok 17. októbra 2013 absolútne dominovala Markíza. V rebríčku najsledovanejších programov dňa obsadila päť najvyšších priečok.
Celkovo najsledovanejším programom dňa v oboch hlavných cieľových skupinách sa stali Televízne noviny (rating 12,0 % / share 42,0 % v 12-54). Kvalitné spravodajstvo trhového lídra si nenechalo ujsť 805-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov.
Divácky najúspešnejším nespravodajským programom bol rodinný seriál Búrlivé víno (rating 11,6 % / share 31,6 % v 12-54), ktorý si vychutnalo 781-tisíc divákov starších ako 12 rokov. Výraznou jednotkou na trhu v čase vysielania bola aj nasledujúca reality šou Farma (rating 8,3 % / share 31,1 % v 12-54).
Vynikajúco sa darilo aj podvečernému rodinnému seriálu Chlapi neplačú (rating 8,2 % / share 37,0 % v 12-54), ktorý výrazne predstihol konkurenčnú súdnu šou.
Z ponuky menších staníc si najviac divákov vybralo romantický seriál Sila (rating 3,0 % / share 10,6 % v 12-54) televízie Doma. K obrazovkám ich zasadlo 287-tisíc v rámci univerzálnej cieľovej skupiny 12+, s trhovým podielom až 17,4 %.
Zabodoval aj akčný film týždňa Červená horúčava (rating 2,1 % / share 6,1 % v 12-54) v prime-time televízie Dajto. V cieľovej skupine muži 30-54 išlo o druhý najsledovanejší film v tomto roku s ratingom 4,0 % a trhovým podielom 10,4 %.
Skupina Markíza (Markíza, Doma, Dajto, FOOOR) bola v utorok v cieľovej skupine 12-54 výrazným trhovým lídrom celodenne (share 39,7 %) aj v prime-time (share 43,6 %).

PR oddelenie skupiny Markíza

es;mt

Nárok na štátnu pomoc so splácaním hypoték má menšina ľudí, brzdia ju najmä dve podmienky Pestovanie svedčí Zemi viac: Čísla nepustia, trvalá udržateľnosť si žiada obmedzenie príjmu mäsa

Z kategórie Ostatné