86844_shutterstock_129949730 676x451.jpg
29. januára 2018 Zaujímavosti od PRservis.skSITA Diskusia()

Na Vašom budúcom nákupe môžete ušetriť až 80%

BRATISLAVA 29. januára 2018 – Portál Zlacnene.sk pre Vás sleduje a pravidelne aktualizuje prehľad zľavových akcií supermarketov, predajcov hobby potrieb, športových potrieb, nábytku, drogérie, doplnkov stravy, elektra a pod. Ušetriť môžete až 85% na desiatkach tisíc položiek.

S webom Zlacnene.sk navyše získavate výhodu, že máte prehľad aj o zľavách predajcov, ktorých letáky nedostávate do poštovej schránky. Zároveň, súčasťou webu je aj aplikácia Strážca zliav, ktorá za vás stráži zľavové akcie vybraného tovaru či predajcu. Okrem letákov veľkých supermarketov, ako sú Kaufland, Tesco či Billa, na Zlacnene.sk nájdete aj akciové ponuky JYSK, Hornbach, NAY, Tchibo, Tescoma, Bauhaus, Intersport, OKAY a mnohých ďalších.

Spoločnosti, ktorých zľavy nájdete na webe Zlacnene.sk

Strážca zliav za Vás pravidelne prechádza letáky

Táto funkcia je zdarma a ponúka niekoľko možností filtrovania:

zľavy konkrétnych predajcov (Kaufland, Tesco apod.)
zľavy konkrétnych skupín tovaru (potraviny, nábytok a pod.)
zľavy konkrétneho tovaru (Študentská pečať, Lipánek pod.)
zľavy v konkrétnej výške, napr. zľavu vo výške 50% či zľavu, v rámci ktorej došlo k zníženiu ceny tovaru napr. na 10 eur

V okamihu splnenia niektorej z podmienok Vám funkcia automaticky pošle e-mail s informáciu o danej akcii.

Strážca zliav Vám príde vhod najmä ak čakáte na akcovýu tovar s vyššou cenou, ktorý nekupujete denne a ktorého obstaranie môžete „časovať“, napr. televízia, obývacia stena a pod.

Zľavy včas a prehľadne

Aby ste si prehľad o zľavách udržali čo najľahšie aj u tovaru, ktorý Vám nestráži Strážca zliav, portál Zlacnene.sk pre Vás rozdelil jednotlivé ponuky do kategórií. Rýchlo tak zistíte, kde majú za výhodnú cenu mäso, čokoládu, ovocie a pod. Toto delenie Vám navyše umožní porovnať výhodnosť ponúk rôznych predajcov a vyberať si skutočne tie najvýhodnejšie zľavy.

Začať nakupovať výhodnejšie môžete ešte dnes, stačí, keď prejdete na web Zlacnene.sk a vyberiete si v akcii tovar z Vášho nákupného zoznamu.

Pomôžte zlepšiť život na Slovensku, Tesco podporí až 231 lokálnych projektov sumou 170-tisíc eur Jar bez únavy: Aktívny životný štýl ako liek

Z kategórie Zaujímavosti