98386_img_0914 676x451.jpg
4. apríla 2022 SprávySlovensko od PRservis.skSITA Diskusia()

Moja dm-App prepája digitálne služby a predajne dm. Nová aplikácia dm s množstvom výhod

4.4.2022 – Od 1. apríla spúšťa dm novú mobilnú aplikáciu Moja dm-App, vďaka ktorej môžu zákazníci nakúpiť ešte pohodlnejšie, rýchlejšie a jednoduchšie, využívať rozsiahlejšie funkcie e-shopu dm a taktiež využívať jej výhody pri nákupe v predajni dm. Novinkou a jedným z najväčších benefitov je možnosť jej prepojenia so zákazníckym kontom v e-shope dm, vďaka čomu získajú zákazníci možnosť aktivácie a uplatnenia kupónov aj pri nákupe cez aplikáciu alebo e-shop dm. V aplikácii je okrem nákupného zoznamu implementovaný aj nákupný skener, ktorý po oskenovaní čiarového kódu ponúka ďalšie užitočné informácie o produkte. Výhodami sú aj zobrazenie dostupnosti tovaru v obľúbenej predajni dm a  možnosť využita rýchleho online nákupu s expresným vyzdvihnutím tovaru v predajni dm už o tri hodiny. Pri nákupe v dm nie je potrebné používať plastovú kartičku, stačí predložiť QR kód z aplikácie. Stiahnuť si ju možno zadarmo v aplikáciách Appstore a Google Play.

„Náš e-shop mojadm.sk sa vyvíja naozaj dynamicky vďaka našim zákazníkom, ktorí sa prostredníctvom online priestoru informujú o produktoch, ich zložení a využití. Je to skutočne naša najväčšia ‚predajňa‘. So zavedením Mojej dm-App chceme vytvoriť prepojenie naprieč všetkými kanálmi a napĺňať tak potreby svojich zákazníkov ponukou šitou na mieru a podporiť tak medzinárodné omnichannel smerovanie,“ vysvetľuje Janka Poláčková, prokuristka spoločnosti.

Medzi najväčšie výhody novej aplikácie patria:

možnosť rýchleho nákupu prostredníctvom svojho smartfónu,
možnosť využitia služby expresné vyzdvihnutie v predajni dm,
veľmi jednoduchá možnosť uloženia svojich obľúbených produktov do záložky Môj nákupný zoznam– kliknutím na srdiečko pri vybranom produkte,
personalizované odporúčania v záložke Moje produkty – tipy na exkluzívne, trendy a podobné výrobky, ktoré zákazník obvykle nakupuje,
praktický produktový skener – pri oskenovaní produktu v predajni dm alebo v domácom prostredí sa zákazníkovi v aplikácii zobrazí jeho detailný opis,
možnosť uplatnenia všetkych kupónov a extra kupónov pri nákupe cez aplikáciu, e-shop dm, ako aj pri nákupe v predajni dm.

Dm stavia na rozvoji rozsiahlejšej omnichannel stratégie. Úlohou novej aplikácie Moja dm-App je ešte užšie prepojiť potreby zákazníkov v oblasti stacionárneho nákupu, digitálnych služieb, ako aj úspešného zákazníckeho programu active beauty.

Informačný servis

Ak chce udržať svoju minulosť v tajnosti, dvere musia ostať zamknuté! Zvodca. Nový pikantný príbeh od Vi Keelandovej

Z kategórie Slovensko