23. januára 2014 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

MIKA: RTVS nesmie chýbať pri žiadnom úspechu slovenského športu

BRATISLAVA 23. januára – V sobotu ráno o 9.30 SEČ prinesie verejnoprávna Dvojka po úspešných rokovaniach s vlastníkom licenčných práv v priamom prenose aj finálový duel našej reprezentantky s Číňankou Na Li. Dominika má na dosah historicky prvé víťazstvo slovenského tenistu na turnaji Grand Slam a diváci verejnoprávnej televízie na celom Slovensku budú môcť byť pri tom.
„Nechcem sa vracať do histórie a k rozhodnutiam bývalého manažmentu RTVS, ale nesmie sa zopakovať situácia s olympijským hokejovým turnajom v Soči. Preto sa teším, že naše rozhodnutie zabojovať o získanie práv na vysielanie týchto zápasov nebolo len vyjadrením našej dôvery v Dominikin úspech, ale aj reflektovaním želaní našich divákov a slovenských športových fanúšikov. Držím Dominike palce a verím, že sa jej podarí získať vysnívaný grandslamový titul,“ povedal k senzačnému úspechu slovenského tenisu generálny riaditeľ RTVS Václav Mika.
Predzápasové štúdio začína o 9.00, finálový duel komentuje Vladimír Genda a Karina Habšudová. Reprízu semifinálového zápasu odvysiela Dvojka dnes (štvrtok 23.1.) o 13.55.

es;bl

Odporúčané články

Na Slovensku opäť uvítame veľké hviezdy svetovej hudobnej scény, jesenná edícia ONE DAY JAZZ Festivalu štartuje 18. novembra! Výzva kandidáta na primátora Bratislavy Václava Miku vedeniu mesta Bratislava: Zastavte mestské kampane a zaplaťte čistenie kanalizácie

Z kategórie Ostatné