Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
16. novembra 2012 PR správyPotraviny od PRservis.skSITA Diskusia()

Mattoni uvádza minerálnu vodu s príchuťou jablko – brusnica

BRATISLAVA 16. novembra – S vôňou jablka a škorice sa mnohým z nás spája predstava príjemne stráveného zimného večera, ale aj výnimočnosť a zázračné tajomstvo Vianoc. Jabĺčko má v tomto období mnoho tvárí – môžeme si na ňom pochutnať, vieme ho využiť na ozdobenie stromčeka, dokáže krásne dotvoriť každý adventný veniec, pri štedrovečernom stole ho rozkrajujeme kvôli tomu, aby nám podľa tvaru jadrovníka vyveštilo, či budeme zdraví budúci rok. Súčasťou sviatočného stola sa môže stať aj vo forme neperlivej minerálnej vody Mattoni jablko – brusnica.

V spojení s brusnicami, ktoré sú veľmi vzácnym a výnimočným ovocím, si môžete dopriať tento pocit jedinečnosti na vašom stole veľmi jednoducho. Okrem vynikajúcej chuti oceníte v minerálnej vode Mattoni vyvážený pomer cenných minerálov a nízku hladinu sodíka. Týmto svojím zložením má blahodarný vplyv na vaše zdravie. Vyrába sa v sterilnom prostredí, vďaka čomu nemusí obsahovať žiadne umelé konzervanty, farbivá či sladidlá a stáva sa tak ideálnym doplnkom každodenného pitného režimu. Tak si svoje krásne sviatočné chvíle s najbližšími môžete pripomínať každý deň.

PR Servis je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk .

ax

K téme

Deň lekárov s Magnesia Extra Výnimočné a zdravé osvieženie na leto? Nájdete ho v nových Mattoni plechovkách

Diskusia

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Potraviny

SITA.sk

© Použitie akýchkoľvek materiálov z tejto stránky je dovolené bez obmedzení.