25. novembra 2013 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

MARKÍZA:Seriál Chlapi neplačú dosiahol rekordný trhový podiel!

BRATISLAVA 25. novembra – Čo deň, to ďalší rekord pre Chlapi neplačú! Podvečerný rodinný seriál televízie Markíza dosiahol v piatok 22. novembra 2013 historicky najvyššie trhové podiely v oboch hlavných cieľových skupinách.
V strategickej cieľovej skupine 12-54 si seriál Chlapi neplačú nenechalo ujsť 41,5 % divákov pri obrazovkách, čo je absolútne najlepší výsledok od jeho štartu 26. augusta 2013. V rámci univerzálnej cieľovej skupiny 12+ zaznamenal taktiež rekordný trhový podiel 40,4 %.
Chlapi neplačú zároveň dosiahli druhý najvyšší rating 10,6 % v cieľovej skupine 12-54 a rovnako aj v cieľovej skupine 12+ (13,9 %) s 651-tisíc divákmi pri obrazovkách.
Výrazne najsledovanejším slovenským seriálom bolo aj v piatok Búrlivé víno (rating 11,5 % / share 31,4 %), ktoré si vychutnalo 806-tisíc divákov starších ako 12 rokov.
Uplynulým trom dňom kraľovali Televízne noviny, v piatok (rating 12,2 % / share 42,3 % v 12-54), sobotu 23. novembra 2013 (rating 10,7 % / share 35,6 % v 12-54) i nedeľu 24. novembra 2013 (rating 15,6 % / share 40,4 % v 12-54) sa stali celkovo najsledovanejším programom dňa a to v oboch hlavných cieľových skupinách.
Nedeľné vydanie Televíznych novín si pozrelo až 963-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov, čo je najlepší výsledok od 26. marca 2013. Rating 15,6 % v cieľovej skupine 12-54 bol najvyšší od 29. marca 2013.
Vynikajúco sa darilo aj reality šou Farma, napínavý sobotný Duel zaznamenal v cieľovej skupine 12-54 druhý najvyšší rating 10,4 % a nadpriemerný trhový podiel 29,5 %. Rovnako ako piatkové vydanie prilákal k obrazovkám takmer 600-tisíc divákov starších ako 12 rokov.
Markíze patrila v uplynulom 47. týždni (18.- 24.11.2013) v cieľovej skupine 12-54 prvá trojica najsledovanejších programov na trhu. Stali sa nimi nedeľné Televízne noviny (rating 15,6 % / share 40,4 % v 12-54), štvrtkový (rating 13,2 % / share 35,4 % v 12-54) a pondelkový (rating 13,1 % / share 34,5 % v 12-54) diel seriálu Búrlivé víno.

PR oddelenie skupiny Markíza

es;bl

Romantická séria Worthingtonovci pokračuje Deň otcov: Vybrala by si vaša hlava rodiny rovnaké auto ako väčšina slovenských vodičov?

Z kategórie Ostatné