4. februára 2013 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

MARKÍZA: Zámena manželiek sa vracia s novými slovenskými časťami

BRATISLAVA 4. februára – Osudy slovenských rodín sú späť. Televízia Markíza dnes večer, v pondelok 4. februára o 20:20, odvysiela prvý diel novej série úspešnej reality šou Zámena manželiek.
Po výbere najlepších českých epizód z produkcie sesterskej TV Nova si diváci od dnešného večera budú môcť opäť vychutnávať premiérové slovenské časti.
V dnešnom príbehu sa stretne mladá, iba 18-ročná Katka z Topoľčian s temperamentnou a ráznou Rómkou Janou z Nových Zámkov. Dokážu sa postaviť vlastnému strachu a pochopia, že život nie je len čiernobiely?
Diváci budú môcť sledovať, kto skutočne niečo robí, komu nesmrdí len robota a dostanú šancu pochopiť, že nikoho nemožno posudzovať len na základe spoločenských predsudkov.
Zámenu manželiek vyrába pre TV Markíza jej dvorná produkčná spoločnosť MediaPro Entertainment Slovakia. Ide o adaptáciu originálneho formátu s názvom Wife Swap, ktorý vytvorila britská firma RDF Media.

PR oddelenie TV Markíza

ig;bl

Odporúčané články

Hlavnú myšlienku akcie McHappy Day, pomoc deťom v nemocniciach, podporilo opäť mnoho známych osobností Romanca Darujem ti úsvit