8. januára 2014 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

MARKÍZA: Zámena manželiek a Svokra ovládli utorkový večer

BRATISLAVA 8. januára – Markíza dominovala slovenským televíznym obrazovkám aj v utorok 7. januára 2014. Výborne sa darilo spravodajským reláciám, úspešný štart majú za sebou premiérové reality šou Zámena manželiek a Svokra.
Najsledovanejším programom dňa sa stali Televízne noviny (rating 14,1 % / share 40,8 % v 12-54), ktoré si nenechalo ujsť 836-tisíc divákov starších ako 12 rokov. V rebríčku divácky najúspešnejších programov ich v utorok nasledovali Športové noviny (rating 11,8 % / share 32,3 % v 12-54).
Medzi nespravodajskými programami jednoznačne zvíťazili premiérové reality šou Zámena manželiek (rating 11,0 % / share 28,2 % v 12-54) a Svokra (rating 9,9 % / share 28,3 % v 12-54). Šarmantná Gizka Oňová v úlohe profesionálnej svokry pomáhajúcej rodinám v ťažkostiach, oslovila najmä mladých mužov 15-24, ktorý Markíze zabezpečili trhový podiel 38,7 %.
Podvečer sa väčšina divákov zabávala v spoločnosti historicky najsledovanejšieho slovenského sitcomu Susedia. Druhý diel z pravidelnej dvojporcie dosiahol rating 8,9 % a trhový podiel 29,5 % v strategickej cieľovej skupine 12-54.
Najsledovanejším programom televízie Doma bol v utorok tradične romantický seriál Sila (rating 2,5 % / share 7,0 % v 12-54).
Na obrazovkách stanice Dajto úspešne odštartovala utorková filmová zábava vďaka výbornej kriminálnej komédii Reč peňazí (rating 2,3 % / share 6,0 % v 12-54) s Charliem Sheenom v hlavnej úlohe. Zabodoval aj Arnold Schwarzenegger v nasledujúcom akčnom filme Muž na úteku (rating 2,0 % / share 8,0 % v 12-54).
Skupina Markíza (Markíza, Doma, Dajto) bola v utorok v cieľovej skupine 12-54 výrazným trhovým lídrom celodenne (share 34,5 %) aj v prime-time (share 38,1 %).

PR oddelenie skupiny Markíza

es;mt

Orange Podcast roka 2024 predstavuje nové súťažné kategórie, partnerov aj porotu UNIQA prispela sumou 30 000 eur na vybudovanie detského psychiatrického stacionára v Martine

Z kategórie Ostatné