7. januára 2014 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

MARKÍZA: Televízne noviny a Popoluška v Monte Carle víťazmi

BRATISLAVA 7. januára – Televízia Markíza úspešne vstúpila do druhého týždňa roku 2014. V trojkráľový pondelok 6. januára 2014 jej patrilo päť najvyšších priečok v rebríčku najsledovanejších programov dňa.
Najsledovanejším programom dňa sa v sviatočný pondelok v oboch hlavných cieľových skupinách stali Televízne noviny. V strategickej cieľovej skupine 12-54 dosiahli rating 15,4 % a trhový podiel 40,4 %. Nenechalo si ich ujsť 904-tisíc divákov starších ako 12 rokov.
Druhú priečku obsadila slovenská premiéra romantickej komédie Popoluška v Monte Carle (rating 13,2 % / share 31,8 % v 12-54). Popová hviezda Selena Gomez v hlavnej úlohe pritiahla k obrazovkám najmä mladé ženy 15-24, ktoré Markíze zabezpečili trhový podiel až 43,1 %.
Jednotkou na trhu v čase vysielania bola aj nasledujúca česká komédia Ženy v pokušení (rating 7,0 % / share 33,4 % v 12-54).
Až pol milióna divákov vo veku nad 12 rokov prilákal podvečer k obrazovkám druhý diel z dvojporcie historicky najsledovanejšieho slovenského seriálu Susedia (rating 10,2 % / share 29,2 % v 12-54). Premiérový pôvodný seriál konkurencie nedosiahol ani polovičnú sledovanosť.
Skupina Markíza (Markíza, Doma, Dajto) bola v pondelok v cieľovej skupine 12-54 výrazným trhovým lídrom celodenne (share 37,7 %) aj v prime-time (share 39,7 %).

PR oddelenie skupiny Markíza

es;mt

Orange Podcast roka 2024 predstavuje nové súťažné kategórie, partnerov aj porotu UNIQA prispela sumou 30 000 eur na vybudovanie detského psychiatrického stacionára v Martine

Z kategórie Ostatné