15. októbra 2013 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

MARKÍZA: Farma dosiahla v pondelok rekordný trhový podiel

BRATISLAVA 15. októbra – Televízia Markíza v pondelok 14. októbra 2013 absolútne dominovala trhu. V rebríčku najsledovanejších programov dňa obsadila päť najvyšších priečok.
Najsledovanejším programom dňa v oboch hlavných cieľových skupinách sa stali Televízne noviny (rating 12,4 % / share 41,3 % v 12-54). Pozrelo si ich 828-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov.
Medzi nespravodajskými programami patrilo jasné prvenstvo rodinnému seriálu Búrlivé víno (rating 12,1 % / share 32,8 % v 12-54), ktorý si nenechalo ujsť 825-tisíc divákov starších ako 12 rokov.
Výraznou jednotkou na trhu v čase vysielania bola aj nasledujúca reality šou Farma s piatym najvyšším ratingom 9,0 % a rekordným trhovým podielom 33,0 % v strategickej cieľovej skupine 12-54.
Viac divákov než oba konkurenčné pôvodné seriály vysielané v prime-time si pozrelo aj podvečerný rodinný seriál Chlapi neplačú (rating 8,4 % / share 37,0 % v 12-54). V univerzálnej cieľovej skupine 12+ ich bolo 521-tisíc, čo je druhý najlepší výsledok od štartu seriálu 26. augusta 2013.
Skupina Markíza (Markíza, Doma, Dajto, FOOOR) bola v pondelok v cieľovej skupine 12-54 výrazným trhovým lídrom celodenne (share 39,9 %) aj v prime-time (share 40,4 %).

PR oddelenie skupiny Markíza

es;mt

UNIQA prispela sumou 30 000 eur na vybudovanie detského psychiatrického stacionára v Martine Kozmon, Lechan, Procházka aj Manga. 4 autori a 4 čerstvé novinky

Z kategórie Ostatné