19. augusta 2013 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

MARKÍZA: Atraktívne filmy na Markíze bodovali od piatka až do nedele

BRATISLAVA 19. augusta – Televízia Markíza obsadzovala so svojou atraktívnou filmovou ponukou od piatka 16. augusta až do nedele 18. augusta 2013 najvyššie priečky v rebríčkoch najsledovanejších programov.
V piatok oslovila najvyšší počet divákov zo strategickej cieľovej skupiny 12-54 kultová česká komédia „Dědictví aneb Kurvahošigutntág“, dosiahla rating 7,8 % a trhový podiel 31,6 %. Zabodovala najmä v cieľovej skupine ženy 25-34 s podielom až 40,3 %. Absolútnym víťazom soboty sa stal thriller Anjeli a démoni, ktorý oslovil hlavne mladých divákov 15-24, rovnako ženy (share 36,0 %) aj mužov (share 36,8 %).
Najsledovanejším programom nedele sa v cieľovej skupine 12-54 stal akčný film Expendables: Nezničiteľní, ktorý zaznamenal rating 9,4 % a trhový podiel 30,1 %. K obrazovkám pripútal mladých mužov 15-24, ktorí Markíze zabezpečili trhový podiel až 45,8 %.
V piatok sa výborne darilo aj menším staniciam zo skupiny Markíza. Televízii Doma priniesli nadpriemerné podiely zábavná šou Uragán (share 7,2 % v 12-54) a romantický seriál Sila (share 9,6 % v 12-54), „telka pre chlapa“ Dajto uspela s akčným filmom Jediný (share 5,4 % v 12-54).
Najsledovanejšou hlavnou spravodajskou reláciou boli vo všetky tri dni Televízne noviny. Najúspešnejšie bolo nedeľné vydanie s ratingom 7,9 % a trhovým podielom 36,4 % v cieľovej skupine 12-54.
Skupina Markíza (Markíza, Doma, Dajto, FOOOR) dosiahla vo v uplynulom 33. týždni 2013 v priemere druhý najvyšší tohtoročný celodenný trhový podiel (share 35,1 %) a tretí najvyšší v prime-time (share 39,2 %) v rámci cieľovej skupiny 12-54.

PR oddelenie skupiny Markíza

ig;nr

Zahaľte svoj život do vzácnych vecí s Answear.sk Zahaľte svoj život do vzácnych vecí s Answear.sk

Z kategórie Ostatné