86914_02_18_zimna_vydrz_banner_1600x900_zacni 676x380.jpg
7. februára 2018 PR správyŠportOstatné športy od PRservis.skSITA Diskusia()

Laco Borbély si vyskúšal kryokomoru a tipérov vyzýva na výdrž!

BRATISLAVA 7. februára 2018 – Známy majster slova a spolukomentátor futbalu opäť prijal výzvu od stávkovej spoločnosti Niké. Tentoraz ho poslali do kryokomory, kde mal vydržať čo najdlhšie pri teplote -120°C! Ako dlho to vydržal? Tipnite si a zapojte sa do ZIMNEJ TIPÉRSKEJ VÝDRŽE, kde môžete získať až 500 eur!

Pravidlá ZIMNEJ TIPÉRSKEJ VÝDRŽE sú pomerne jednoduché. Dôležité je začať hrať už tento piatok, 9. februára a vydržať tipovať každý deň až do 25. februára, teda do konca zimných olympijských hier v kórejskom Pjongčangu. Na jednotlivých tiketoch môžete samozrejme tiež vyhrať, no navyše vám Niké daruje až 10% z hodnoty vašich stávok až do výšky 500 eur. Tie sa vyplatia formou voľných tiketov, s ktorými môžete opäť tipovať a vyhrať ešte viac. Viac o ZIMNEJ TIPERSKEJ VÝDRŽI sa dozviete v priloženom videu alebo na webe Niké – klikni sem.

A ak sa chcete dozvedieť viac o Lacovom pobyte v kryokomore a tipnúť si, ako dlho v nej vydržal, sledujte facebookovskú stránku Niké je tipovanie.

Otestujte si aj vy svoju TIPÉRSKU VÝDRŽ!

Odporúčané články

Hudba Fatsa Wallera na Bratislavskoam organovom festivale Art Film Fest Košice 2018 predstaví pozoruhodné filmy z československej histórie

Z kategórie Ostatné športy

Zavrieť