6. mája 2014 PR správyZdravie od PRservis.skSITA Diskusia()

Koniec nerovnomernému tónu pleti

BRATISLAVA 6. mája – Dajte hrubú čiaru za nerovnomerným tónom svojej pleti. Spoločnosť Amway predstavuje úplne novú luxusnú kolekciu starostlivosti o pleť ARTISTRY IDEAL RADIANCE, ktorá obsahuje krém, rozjasňujúcu esenciu a korektor. Kolekcia je navrhnutá tak, aby redukovala výskyt tmavých škvŕn, nerovnomerného zafarbenia pleti a poskytla pokožke jas a rozžiarenie. To všetko vďaka špeciálnej patentovanej 3D technológii dodávajúcej do troch rôznych vrstiev kože hydratujúcu, rozjasňujúcu a ukľudňujúcu zložku, čím dosahuje výborné výsledky.

Tmavé škvrny na pleti sú spôsobené zvýšenou produkciou melanínu (pigment v bunkách pokožky) na miestach, kde sa pleť cíti z rôznych dôvodov podráždená a oslabená. Vytvára viac melanínu preto, aby podráždené miesta prirodzene chránila pre UV žiarením. Toto spoločne so stresom a prirodzeným starnutím spôsobuje nerovnomerný tón pleti. „Faktorom spôsobujúcim podráždenie a vady pleti sa prakticky nedá vyhnúť. Naša pokožka je neustále vystavená vplyvom životného prostredia, nech sa pohybujeme kdekoľvek,“ vysvetľuje Jesse Leverett, vedec z Amway.

Vedci zaoberajúci sa vývojom radu ARTISTRY teraz prišli s unikátnym komplexným systémom IDEAL RADIANCE, ktorý dokáže pleť na všetky tieto negatívne vplyvy účinne pripraviť v troch krokoch a v troch vrstvách pokožky:

1. Preventívnu ochrana na povrchu poskytuje zložka MultiFlora, ktorá ukľudňuje, hydratuje a chráni pred podráždením. Táto zmes rastlín obsahuje anglické sedmokrásky, európske pelargónie, jazmín, pupalku a jerlín japonský.

2. V prostriedku pôsobí vysoko koncentrovaný perlový proteín tlmiaci podráždenie, výskyt tmavých škvŕn a nerovnomerné zafarbenie.

3. Najhlbšie pôsobí unikátna 3D technológia (lipozom), ktorý dopraví najdôležitejšie látky do hlbokých vrstiev kože a zaistí efektívnu distribúciu a vstrebávanie účinných látok.

Kolekcia ARTISRY IDEAL RADIANCE obsahuje tieto tri výrobky:

ARTISTRY IDEAL RADIANCE Rozjasňujúca esencia (30 ml, 87,48 ) – hodvábna a rýchlo sa vstrebávajúca mliečna esencia prinášajúca rozjasňujúcu energiu do najhlbších vrstiev pokožky. Do 24 hodín významne redukuje vzhľad tmavých škvŕn a farebné nedostatky.

ARTISTRY IDEAL RADIANCE Korektor (15 ml, 62,18 ) – vysoko koncentrované ošetrenie, ktoré sa zameriava najviac na neústupné tmavé škvrny a pomáha znižovať ich výraznosť.

ARTISTRY IDEAL RADIANCE Rozjasňujúci hydratačný krém (50 ml, 64,38 ) – bohatý, luxusný a intenzívny hydratačný krém obnovujúci prirodzenú hydratačnú bariéru. Po použití je pleť v priebehu dňa žiarivá a rozjasnená. Krém napomáha k väčšej rovnomernosti tónu pleti.
„Každý produkt funguje skvelo samostatne, ale pri použití celého systému IDEAL RADIANCE dosiahnete výnimočne žiarivý efekt vašej pleti,“ povedal Maud Pansing, viceprezident Amway pre Globálnu krásu.

O značke Artistry
ARTISTRY patrí celosvetovo medzi päť najpredávanejších značiek prémiovej starostlivosti o pleť. Ponúka širokú paletu klinicky testovaných výrobkov zahrňujúcu základnú, anti-aging, rozjasňujúcu, intenzívnu a luxusnú starostlivosť o pleť. Značka sa opiera o špičkové vedecké výskumy a v oblasti starostlivosti o pleť dokáže plniť špecifické potreby žien a mužov po celom svete

O spoločnosti Amway
Amway je najväčšou spoločnosťou priameho predaja na svete a 28.najväčšia americká súkromná firma podľa rebríčku časopisu Forbes. Amway bola založená v roku 1959 podnikateľmi Richom DeVosom a Jayom Van Andelom a má sídlo v meste Ada v Michigane v USA. Amway ponúka spotrebný tovar a podnikateľskú príležitosť prostredníctvom siete viac ako 3 miliónov nezávislých distribútorov vo viac ako 100 krajinách a teritóriách sveta zahrňujúcich Áziu, Afriku, Austráliu, Európu, Severnú a Južnú Ameriku.

Najpredávanejšími výrobkami Amway sú doplnky výživy značky Nutrilite, výrobky starostlivosti o pleť a dekoratívna kozmetika Artistry a systém na doúpravu vody eSpring. Spoločnosť svoje výrobky vyvíja, vyrába a poskytuje potrebnú logistickú podporu prostredníctvom dcérskych spoločností Access Business Group a útvarov Alticor Corporate Enterprises. Vo vlastných výskumných strediskách viac ako 700 vedcov uskutoční ročne okolo 500 tisíc testov zaručujúcich najvyššiu kvalitu a bezpečnosť. Amway je vlastníkom 1000 patentov a ďalších 800 ich je v procese registrácie.

Spoločnosť Amway ponúka zákazníkom záruku spokojnosti, ktorá umožňuje vrátenie aj použitých výrobkov. Rozsah tejto záruky dokonca prevyšuje odporučenia stanovené Svetovou federáciou asociácií priameho predaja (WFDSA).

ax

ITAPA Health & Care: Slováci dnes nevedia, aký poplatok zaplatia u lekára. S tým bude koniec Ak chce udržať svoju minulosť v tajnosti, dvere musia ostať zamknuté!

Z kategórie Zdravie