22. mája 2012 PR správyZdravie od PRservis.skSITA Diskusia()

Konečne je tu bezbolestná laserová operácia očí

BRATISLAVA 22. mája – O laserových operáciách ste už počuli určite veľa, ale o operácii, ktorá vám zaručí ostrý zrak ihneď a bezbolestný zákrok nielen počas operácie, ale aj po nej, môžete počuť len z laserového centra OFTUM, ktoré ako jediné na Slovensku dokáže pacientom ponúknuť skvelý komfort až v troch pobočkách (Bratislava, Banská Bystrica, Košice) naraz.

Centrá laserovej chirurgie oka OFTUM v Bratislave, Banskej Bystrici a Košiciach sa už od roku 1995 zaoberajú problematikou odstraňovania dioptrických chýb oka (krátkozrakosti, ďalekozrakosti a astigmatizmu). OFTUM disponuje jedinečnou najmodernejšou technológiou a špičkovým kolektívom pod vedením profesorov oftalmológie prof. MUDr. Tomášom Juhásom, DrSc., prof. MUDr. Petrom Strmeňom CSc., MUDr. Emou Lenártovou, MUDr. Máriou Červeňovou, MUDr. Líviou Beláňovou a MUDr. Tomášom Juhásom ml a MUDr. Mariánom Šalátom…

Najnovšia technológia Z-lasik Crystal plus, ktorou sú vybavené centrá OFTUM v Bratislave – Aupark Tower, Banskej Bystrici a Košiciach umožňuje, že v priebehu 2 hodín absolvujete vyšetrenie, následne unikátnu operáciu, po ktorej Vás nič nebolí a domov idete po svojich v nových slnečných okuliaroch. Obľúbený seriál si pozriete večer už bez okuliarov a po kontrole na druhý deň idete do práce.

„Najrýchlejší femtosekundový laser na svete Femto LDV Crystal plus švajčiarskej výroby, umiestni na rohovku oka 5 miliónov laserových zásahov za sekundu na presne vypočítané miesta, pritom jeden impulz trvá iba 0,000 000 000 000 001 sekundy. Dosť dlho nato aby v rohovke vznikla drobná mikroskopická bublinka. Takto sa v priebehu niekoľkých sekúnd vytvorí 110 tisícin milimetra tenká vrstva, ktorú chirurg nadvihne, odklopí nabok a pod ňou urobí zmenu dioptrií ďalším super rýchlym laserom rýchlosťou, jednu dioptriu za 2 sekundy. Delikátnu tenkú vrstvu vráti na pôvodné miesto a rohovka je ako nedotknutá. Videnie sa zaostrí za pár hodín a bolesti nie sú žiadne,“ oboznámil nás pán doktor Tomáš Juhás ml., ktorý denne vykonáva tieto unikátne operácie.

Z-lasik Crystal plus je jedinečná technológia, pomocou ktorej špičkový slovenskí oční chirurgovia v centrách OFTUM korigujú dioptrické chyby oka. „Jediný rozdiel medzi renomovanými klinikami vo svete a našimi na Slovensku je cena. Tá naša je niekoľkonásobne nižšia,“ dodal MUDr. Tomáš Juhás ml.. Akékoľvek ďalšie informácie o možných typoch operácie, ktoré vykonáva OFTUM, sa môžete dozvedieť na webovej stránke: www.oftum.sk.

Kontakt:

Mgr. Nina Hanusková
OFTUM plus s.r.o.
Einsteinova 18
Bratislava 851 01
Tel: +421 902 20 26 46
Email: hanuskova@protriem.sk

bx

LPP rozširuje zber použitého oblečenia na zahraničné trhy Zvodca. Nový pikantný príbeh od Vi Keelandovej

Z kategórie Zdravie