4. februára 2013 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Klub Spoločnosti Milana R. Štefánika v Bratislave

BRATISLAVA 4. februára – V 23 ročnej histórii Spoločnosti Milana Rastislava Štefánika sa uskutočnilo mimoriadne podujatie. V City hotel Bratislava sa 2. februára zišli priaznivci a obdivovatelia nášho velikána. Dôvodom stretnutia bolo založenie Klubu Spoločnosti MRŠ v Bratislave. Je neuveriteľné, že v hlavnom meste aktívne takýto klub nejestvuje. Impulz k založeniu Klubu vyšiel od Štefana Ševčíka, čestného predsedu Klubu v Partizánskom. Predsedom Klubu Spoločnosti M. R. Štefánika v Bratislave sa stal Peter Mezey, podpredsedom RNDr. František Kele PhD, výkonným tajomníkom plk.v.v. JUDr. Ján Skalický. Slávnostné stretnutie zakladajúcich členov Klubu a čestných hostí prišiel pozdraviť predseda Spoločnosti MRŠ Ing. Ján Tatara.

Medzi čestnými hosťami boli aj prof. Ivan Laluha, Juraj Hladký predseda Klubu v Partizánskom, Štefan Ševčík čestný predseda klubu v Partizánskom, olympionik Zděnek Chára, pplk. v.v. Daniel Brezoňák prezident asociácie UN-VETERÁN SLOVAKIA a ďalší hostia.

Medzi čestnými hosťami bol aj husľový virtuóz Rastislav Šipoš, ktorý predniesol na poctu Štefánika vlastnú skladbu. Moderátorom a skrutátorom ustanovujúcej schôdze klubu bola Mgr. Zuzana Skalická.

ax

Vtipný a dojímavý príbeh štyridsiatničky, ktorá si pokašlala život Rozdávame dobro

Z kategórie Ostatné