2. októbra 2013 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

KDH: Robert Fico o diaľniciach opäť len klame a klame

BRATISLAVA 2. októbra – Premiér Robert Fico na tlačovej besede v Košiciach opäť potvrdil, že osobné invektívy a klamstvá sú mu blízke. On už vo svojom prvom vládnom období vytýčil sľub spojenia BA – KE v roku 2010! Samozrejme, že nič nesplnil a namiesto toho zanechal mnohonásobne predražené, protiústavné a podvodom pripravené rozhodnutia o dvoch balíkoch PPP projektov v rozsahu 105 km za takmer 17 (!!) mld. € v splátkach na 30 rokov.
Minister J. Figeľ mal toľko odvahy a zodpovednosti, že tieto pre občanov a Slovensko nevýhodné megakšefty zrušil a začal nové súťaže a výstavbu diaľnice D1 cez eurofondy. Dnes sa stavia pri Levoči, Martine, Prešove a pri Košiciach prakticky len to, čo bolo zahájené vďaka rozhodnutiam J. Figeľa.
Vyjadrenia Roberta Fica potvrdzujú, že je pre neschopnosť svojej vlády a ministrov Počiatka a Vážneho nervózny a uchyľuje sa ku klamstvu a osočovaniu. Predseda KDH Ján Figeľ je kedykoľvek pripravený na verejnú diskusiu s predsedom Smeru R. Ficom o diaľniciach a modernizácii Slovenska, bez populizmu, na báze argumentov.

Martin Krajčovič
Komunikačné oddelenie KDH

fi;nr

Odporúčané články