94394_80a1116 1_warenbereichsleiter 676x450.jpg
3. decembra 2020 SprávySlovensko od PRservis.skSITA Diskusia()

K-Classic najdôveryhodnejšia privátna značka už piaty krát

3.12.2020 – Takéto ocenenie vždy poteší! Známa značka Kauflandu K-Classic aj tento rok získala od slovenských spotrebiteľov ocenenie Najdôveryhodnejšia značka v kategórii Privátne značky. Víťazstvo obhájila už piaty rok za sebou.

Ocenenie je výsledkom prieskumu nezávislej renomovanej agentúry Nielsen, ktorá ho uskutočnila na relevantnej vzorke 2 000 oslovených  Slovákov v priebehu októbra 2020. Titul Najdôveryhodnejšia značka pre K-Classic svedčí nielen o preferenciách  kupujúcich, ale zároveň potvrdzuje kvalitu  „privátky“ obchodného reťazca Kaufland.

Tento rok sa reťazec uchádzal o priazeň zákazníkov v silnej konkurencii viac ako 600 značiek rozdelených do 71 kategórií. V poradí už piate víťazstvo v kategórii Privátne značky medziiným svedčí o tom, že Slováci sú verní značkám produktov, ktoré si obľúbia.

Z ocenenia Najdôveryhodnejšia značka máme naozaj radosť. Utvrdzuje nás v tom, že zákazníci  poznajú K-Classic a vedia, že si z predajní odnášajú domov kvalitu za výhodnú cenu. Takáto dôvera je pre nás vyznamenaním, ale zároveň aj záväzkom,“ konštatuje Lucia  Vargová, hovorkyňa spoločnosti Kaufland.

S privátnou značku K-Classic sa zákazníci reťazca zoznámili už v roku 2010. V súčasnosti zahŕňa pestrý sortiment viac ako 1 000 obľúbených výrobkov od potravín až po čistiace prostriedky a drogériu. „K-Classic je najlepším dôkazom toho, že kvalitné a chutné produkty nemusia stáť veľa. Naše výrobky vo výrobnom procese  pravidelne kontrolujeme, takže zákazníkovi garantujeme značkovú kvalitu. Sortiment pritom neustále rozširujeme tak, aby si každý mohol nakúpiť všetko potrebné rýchlo a ľahko pod jednou strechou,“ dodáva L. Vargová.

Informačný servis

Slováci jej dôverujú: Rodinná firma Terézie Svátovej opäť obhájila ocenenie „Najdôveryhodnejšia značka“ Pri výbere drogérie Slováci už osem rokov najviac veria dm drogerie markt

Z kategórie Slovensko