12. augusta 2016 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

JOJ: Futbalová žatva s Nadáciou TV JOJ pokračuje

BRATISLAVA 12. augusta – Futbalová žatva 2016 je opäť určená lokálnym futbalovým mládežníckym klubom, ktoré sa starajú o výchovu detí bez možnosti získania dotácií zo Slovenského futbalového zväzu. Teda malým klubom, ktoré pre svoju činnosť potrebujú elementárne športové vybavenie ako sú dresy, tréningové pomôcky a športový materiál. „Pre žiadateľov sme znížili počet potrebných registrovaných mládežníckych družstiev v súťažiach v sezóne 2015/2016 z troch na dve, aby sa mohlo zapojiť viac klubov,“ vysvetľuje Vladimír Fatika, správca Nadácie TV JOJ.
Šancu získať nádherné futbalové dresy a športové vybavenie má prvých 65 klubov, ktoré zašlú vyplnenú prihlášku spolu s povinnými prílohami na emailovú adresu futbalovazatva@joj.sk, najneskôr do 16.08.2016. Informácie o kluboch, ktoré získajú vecný dar, budú dostupné na webe www.nadacia.joj.sk.
Okrem toho je tento rok pripravená ešte aj špeciálna súťaž na Facebooku, a to pre malé kluby, ktoré nespĺňajú podmienku registrovaných dvoch mládežníckych družstiev. Aby mali aj tieto kluby možnosť trénovať s novými pomôckami, musia na FB stránku Nadácie TV JOJ pridať svoju fotku a stručne napísať, prečo by práve oni mali dostať pomoc. Športové vybavenie napokon dostane až päť klubov, ktoré k svojmu FB príspevku získajú najviac like-ov.
Vecné dary tak budú odovzdané spolu 70 športovým klubom do 30.09.2016. Všetky informácie o činnosti Nadácie TV JOJ a o aktuálnych projektoch nájdete na webe www.nadacia.joj.sk, na Facebooku aj Twitteri. Nadácia TV JOJ si vyhradzuje právo žiadosť odmietnuť. Na vecné dary nevzniká zaslaním žiadosti žiaden právny nárok, tieto sú pridelené na základe rozhodnutia nadácie.

es;bl

Za 20 rokov zrealizovali zdravotní klauni na Slovensku vyše 32 000 klauniád KOMUNÁLNA poisťovňa si 30. výročie pripomína kampaňou aj TV spotom „Časy sa menia, riziká zostávajú.“

Z kategórie Ostatné