31. októbra 2014 PR správyInformačné technológie od PRservis.skSITA Diskusia()

IBM je lídrom v mobilných službách

BRATISLAVA 31. október – Spoločnosť IBM (NYSE: IBM) oznámila, že bola v správe spoločnosti Forrester (The Forester Wave: Enterprise Mobile Management, Q3 2014) označená za lídra v mobilnom riadení firiem.

Správa v sebe zahŕňa aj zhodnotenie IBM Mobile First portfólia, ako aj jeho častí, ktoré sú prístupné v cloude. Podľa analýzy spoločnosti Forrester, spoločnosť IBM získala najvyššie skóre pri hodnotení aktuálnej ponuky na trhu. Veľmi silná je IBM aj naprieč jednotlivými kategóriami hodnotenia, ako sú napríklad architektúra a škálovateľnosť, podpora mobilnej platformy, reporty a analytika, správa dát a ich bezpečnosť, či zabezpečenie aplikácií.

Podľa spoločnosti IBM ľahko integrovateľné riešenia MobileFirst poskytujú podnikom a organizáciám vysokú flexibilitu pri tvorbe firemnej mobility, bez ohľadu na veľkosť podniku a odvetvie, v ktorom pôsobí. IBM MobileFirst umožňuje klientom bezpečnú ochranu a správu mobilnej infraštruktúry, ako aj bezpečný vývoj a zavádzanie mobilných aplikácií, ktoré zvyšujú produktivitu zamestnancov bez ohľadu na to, či sa nachádzajú práve na svojom pracovisku alebo pracujú v

S portfóliom IBM MobileFirst sa môžu firmy zapojiť do trendu BYOD, pri ktorom zamestnanci využívajú pri komunikácii v práci svoje súkromné zariadenia a aplikácie. IBM MobileFirst portfólio dáva podnikom a organizáciám skutočnú slobodu pri vývoji mobilnej stratégie a aplikácií. Umožňuje im lepšie pochopiť všetky údaje a dáta sprostredkované analytickými nástrojmi, a rovnako im pomôže uskutočniť zmeny potrebné pre zvýšenie spokojnosti zákazníkov s podnikovými aplikáciami.

Viac informácií nájdete na:

Viac informácií o IBM MobileFirst nájdete na:

Obrázky k tlačovej správe nájdete na:

O IBM
Spoločnosť IBM je jednou z najväčších IT spoločností na svete a pod názvom International Business Machines poskytuje klientom svoje služby už viac ako 100 rokov. Celosvetovo pôsobí vo vyše 170 krajinách, pričom neustále rozširuje svoje geografické pokrytie, a zamestnáva vyše 430 tisíc zamestnancov. Poslaním spoločnosti IBM je pomocou integrovaných, flexibilných a efektívnych riešení pomáhať svojim zákazníkom redukovať náklady a zvýšiť tak ich konkurencieschopnosť na trhu. Na Slovensku spoločnosť IBM aktívne pôsobí od roku 1990. Samostatná pobočka IBM Slovensko s.r.o. bola založená 7. decembra 1992 a jej generálnym riaditeľom je Martin Murgáč. Hlavné sídlo IBM Slovensko sa nachádza v Bratislave s pobočkami v Banskej Bystrici a Košiciach.

ax

Dvadsať poschodí spoločne pešo po každom obede, turistické oddiely či psychoterapia online. Union prináša zamestnávateľom ocenenia a inšpiráciu Investície v roku 2024? Odborníci odporúčajú okrem tradičných investícií sledovať aj nové príležitosti

Z kategórie Informačné technológie