30. júla 2012 PR správyŠport od PRservis.skSITA Diskusia()

Hráč vyhral v hre JOKER vyše 156 tisíc eur

BRATISLAVA 30. júla – Stávka, ktorá obsahovala len jeden náhodný tip v hre LOTO spolu s doplnkovou hrou JOKER stačila na to, aby šťastný hráč vyhral v nedeľnom žrebovaní 156 343,63 eura. „Šťastie hráčovi priniesla práve doplnková JOKER, ktorú si zvolil pri uzatváraní lotovej stávky v Žilinskom kraji. Úctyhodnú sumu získal za vklad 1,05 eura,“ informoval hovorca spoločnosti TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a. s. Rastislav Čépe.

Hovorca ďalej uviedol, že ide už 12. tohtoročný jackpot, ktorý padol v doplnkovej hre JOKER. „Zároveň ide o druhý najvyšší jackpot, aký doteraz padol tento rok v hre JOKER,“ dodal.

Zatiaľ najvyšší tohtoročný jokerový jackpot padol vo februári. „Išlo o rekordnú výhru 203 709 eur,“ uviedol hovorca. Vyhral ju hráč, ktorý uzatvoril lotovú stávku s doplnkovou hrou v Nitrianskom kraji. Podať si tip v hre LOTO alebo LOTO 5 z 35 spolu s doplnkovou hrou JOKER sa teda naozaj oplatí.

Hra JOKER je doplnková hra k hrám LOTO a LOTO 5 z 35. Je to stávka na šesťčíslie uvedené
na potvrdení o uzatvorení stávky, ktoré vytvorí generátor náhodných čísel. Výhra v hre JOKER je dosiahnutá vtedy, ak sa vyžrebované čísla šesťčíslia hry JOKER zhodujú presne na príslušných pozíciách s číslami nachádzajúcimi sa v šesťčíslí platného potvrdenia o uzatvorení stávky v časti JOKER, pri ktorom je vyznačená možnosť „áno“. Doplnková hra JOKER stojí na jedno žrebovanie len 0,35 eura.

TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s. prijíma stávky na číselné lotérie LOTO, JOKER, LOTO 5 z 35, KENO 10 a EUROMILIÓNY okrem štandardných zberných miest aj prostredníctvom internetu cez stránku www.tipos.sk, ako aj prostredníctvom SMS správ zaslaním bezplatnej prázdnej SMS správy na číslo 3333.

bx

Tento rok Slováci vyhrajú! Reťazec prenikol do virtuálneho sveta, v počítačovej hre Kaufland World prináša zábavu aj návod na zdravý jedálniček

Z kategórie Šport