23. mája 2014 PR správyKultúra od PRservis.skSITA Diskusia()

Hosťami májového MUSIC ŕ la cARTe budú Lucia Siposová a Paľo Hammel

BRATISLAVA 23. mája – Májový večer Music  la carte bude v Štúdiu L+S vyhradený dvom hosťom. Obaja sú tak činorodí, že bude o čom rozprávať, bude čo hrať aj spievať.

Lucia Siposová vo svojom mladom veku stihla už všeličo. Herečka, speváčka, príležitostne aj spisovateľka a divadelná producentka, spieva so svojou kapelou, hrá divadlo, občas ju vidíme v tv seriáloch, hrala v dvoch filmoch Filipa Renča, skúsila si aj hollywoodsku produkciu s hviezdou menom Jude Law, tri roku žila v New Yorku. Je z muzikantskej rodiny a ak všetko dobre dopadne, zahrá si s ňou 30. mája v rámci Music  la cARTe aj jej otec.

Spevák Paľo Hammel sa počas večera predstaví aj ako výtvarník. Tvrdí, že maľuje desať rokov v kotolni pri 40 W žiarovke a preto jeho obrazy majú také výrazné farby. Aj o tom bude určite počas večera reč. Okrem toho, vo foeyri Štúdia L+S budú vystavené jeho obrazy.

MUSIC á la cARTe – to je exkluzívny večer s exkluzívnymi hosťami; nielen o hudbe. Vždy raz za mesiac (v piatok) sa na pódiu Štúdia L+S stretávajú vynikajúci umelci, ktorých spoločným menovateľom je schopnosť zaujať. Ide nielen o stretnutie hudobníkov, ale priestor dostávajú aj výtvarníci, spisovatelia, básnici, režiséri, herci, tanečníci, fotografi a ľudia, ktorých by ste tam možno nečakali.

Partnerom večera je Slovak Telekom, a.s.

Projekt MUSIC  la cARTe je realizovaný vďaka podpore z Nadačného fondu Slovenskej sporiteľne v Nadácii Pontis.

bx

Odporúčané články

METRO ukáže zákazníkom najnovšie trendy v gastronómii a pozrie sa aj na GDPR Aj žena so sclerosis multiplex sa môže tešiť z vlastného dieťaťa

Z kategórie Kultúra