90952_hviezdy_1 676x451.jpg
10. júna 2019 SprávySlovensko od PRservis.skSITA Diskusia()

Hokejista Fehérváry a huslista Jančík potešili fanúšikov na spoločnej akcii

BRATISLAVA 10. júna – Tváre značiek AAA AUTO a Mototechna zabávali svojich priaznivcov v Bratislave.

Akcia s názvom „AAA AUTO FANDÍ HVIEZDAM“ zožala úspech u malých aj veľkých návštevníkov. Na námestí pred bratislavskou Euroveou bola autogramiáda, fotenie a rozhovory so známymi tvárami, ktoré reprezentujú „Áčka“ a Mototechnu. Hviezdami boli úspešný mladý hokejista Martin Fehérváry, talentovaný husľový virtuóz Filip Jančík a od českých susedov k nám zavítali youtuber Tomáš Touha a motocyklista Lukáš Kvapil. Návštevníci sa mohli so všetkými porozprávať, takže sa dozvedeli zaujímavé detaily a vtipné zážitky od každého z nich, či už z prostredia hokeja, hudby, z natáčania youtubových videí alebo z adrenalínového závodu Africa Eco Race. Viacerí sa zaujímali aj o nadupanú Škodu Octavia RS, ktorá momentálne patrí Martinovi Feherévárymu ako tvári značky AAA AUTO. Celé nedeľné popoludnie moderoval obľúbený influencer a moderátor rádia Expres Michal Sabo, ktorý aktuálne tiež využíva Škodu Kodiaq od Áčiek.

Dospelí návštevníci ocenili možnosť testovacích jázd zaujímavých vozidiel, a to konkrétne Cabrio Mini Cooper a Škody Kodiaq, ktoré boli po celý čas k dispozícii. Naviac si na mieste akcie mohli dôkladne popozerať vystavenú novinku – Škodu Scala, ako aj automobil Ford Ranger Black Edition, ktorý sprevádzal motocyklistu Lukáša Kvapila na africkom závode cez Maroko, Mauretániu a Senegal. Pre najmenších návštevníkov bol pripravený bohatý program, ako tvorba balónikových zvieratiek, maľovanie na tvár a rozličné zábavné súťaže o zaujímavé ceny. Výhercovia súťaží, ktoré sa na mieste konali celé popoludnie, sa mohli tešiť napríklad z hokejového dresu slovenskej reprezentácie s podpisom Martina Fehérváryho. Hlavnou výhrou ale bolo auto na víkend podľa vlastného výberu.

„Tešíme sa, že autogramiáda a fotenie so známymi tvárami, ktoré reprezentujú naše značky AAA AUTO a Mototechna, mala úspech. Chceli sme pripraviť lákavý program pre deti aj dospelých, a to sa myslím, podarilo. Pozvanie prijali aj deti z detského domova a verím, že si to spoločne všetci užili,“ uviedla generálna riaditeľka a predsedníčka predstavenstva spoločnosti AURES Holdings, ktorá prevádzkuje medzinárodnú sieť autocentier AAA AUTO, Karolína Topolová.

Čerešničkou na záver je súťaž o vstupenky na vypredaný koncert husľového virtuóza Filipa Jančíka, ktorá bude prebiehať tento týždeň na facebookovom profile Mototechna Slovensko. Ide o strhujúcu hudobnú show na bratislavskom hrade, o ktorú je obrovský záujem. Koncert sa bude konať už túto nedeľu.

Inzercia

Odporúčané články

McHappy Day deťom prispel sumou viac ako 30 000 eur „Asi budem jediný, ktorý bude trénerovi tykať,“ smeje sa Marián Mikuš, ktorý už viac nebude spoluhráčom, ale zverencom Braňa Jánoša

Z kategórie Slovensko