88525_ilustracne foto 676x381.jpg
16. augusta 2018 SprávySlovensko od PRservis.skSITA Diskusia()

Hermes Komunikátor roka 2018 rozhodne o najlepšej komunikácii inštitúcií so zákazníkom

BRATISLAVA 16. augusta 2018 – O najlepšie komunikujúcich inštitúciách sa bude rozhodovať už po piaty raz. Hermes Komunikátor roka ako jediný hodnotí komunikáciu inštitúcií so zákazníkom v Slovenskej republike.

O najlepších komunikátoroch za rok 2018 rozhodnú samostatne výsledky reprezentatívneho kvantitatívneho prieskumu, hlasovanie verejnosti a organizátor projektu spolu s odbornými garantmi. Reprezentatívny kvantitatívny prieskum je realizovaný prieskumnou spoločnosťou MEDIAN SK v období od januára 2018 do septembra 2018 na vzorke minimálne 9 000 respondentov. O umiestnení súťažných subjektov rozhodne spontánna znalosť ich komunikácie spriemerovaná s podporenou znalosťou.

O víťazoch v kategóriách Bankovníctvo, Poisťovníctvo, Telekomunikácie, Obchodné reťazce a Automobily, bude rozhodovať aj verejnosť prostredníctvom internetového hlasovania na web stránke www.cenyhermes.sk. „Verejnosť môže hlasovaním podporiť spoločnosť, s ktorej komunikáciou má najlepšie skúsenosti od 18. septembra do 18. októbra 2018,“ doplnila Tina Gvušč, projektová manažérka usporadúvacej agentúry 2lovebrands.

Ocenenie Cena agentúry 2018 bude udeľované za prihlásené projekty v kategóriách: Krízová komunikácia, Starostlivosť o klienta, Najlepší interiér predajného priestoru, Najefektívnejšie využitie nových médií, Inovatívny marketingový prístup, Interná komunikácia a Spoločenská zodpovednosť, ktorá je novinkou tohto ročníka. „Firmy si čoraz viac uvedomujú svoj záväzok správať sa zodpovedne voči spoločnosti a prostrediu, v ktorom podnikajú. Spoločenská zodpovednosť je často diskutovanou témou a pri angažovanosti spoločností vo verejne prospešných aktivitách vznikajú aj zaujímavé komunikačné projekty. Prostredníctvom ankety Hermes Komunikátor roka by sme úspešné projekty a témy radi zviditeľnili aj v očiach zákazníkov a verejnosti,“ zdôvodnila vytvorenie novej kategórie Tina Gvušč.

Slávnostné vyhlásenie výsledkov Hermes Komunikátor roka 2018 sa uskutoční 15. novembra 2018 v Bratislave. Aktuálne informácie o projekte nájdete na web stránke www.cenyhermes.sk. Priebeh súťaže môžete sledovať aj na FB Hermes Komunikátor roka.

Odporúčané články

Hermes Komunikátor roka 2018 zverejnil nominácie Uzávierka súťaže HERMES KOMUNIKÁTOR ROKA 2018 sa blíži

Z kategórie Slovensko

Zavrieť