7. novembra 2017 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Generálny riaditeľ RTVS vyhlásil niekoľko výberových konaní

BRATISLAVA 7. novembra – Na pozície šéfdramaturga Rádia Regina – Západ a výkonných riaditeľov Štúdia RTVS Banská Bystrica a Košice vyhlásil v pondelok 6. novembra generálny riaditeľ RTVS Jaroslav Rezník výberové konania. Prihlášky s potrebnými dokumentmi treba doručiť do podateľne RTVS alebo na adresu Rozhlas a televízia Slovenska, Mlynská dolina, 845 45 Bratislava do 4. decembra 2017.
Tieto posty v súčasnosti zastávajú Marcel Hanáček, Miroslav Debnár a Juraj Hidvéghy, ktorí sa o ne môžu opätovne uchádzať.

„V súlade s mojím konceptom posilnenia autonómie regionálnych štúdií RTVS chceme dať široký priestor novým ľuďom pri obsadzovaní manažérskych funkcií v regióne,“ uviedol Jaroslav Rezník.

Výberové konania sa uskutočnia 14. až 22. decembra 2017. Viac informácií je zverejnených na https://www.rtvs.org/a/147199_vyberove-konania-vyhlasene-generalnym-riaditelom-rtvs.

www.prservis.sk; email: prservis@sita.sk

Odporúčané články

BILLA otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku SZRB Asset Management mení názov na Slovak Investment Holding

Z kategórie Ostatné