6. septembra 2017 PR správyKultúra od PRservis.skSITA Diskusia()

Danielle Steelová a jej Apartmán

BRATISLAVA 6. septembra 2017 – Dizajnérke Claire, pochádzajúcej zo San Francisca, sa podarí nájsť priestranný podnájom priamo v srdci New Yorku, no potrebuje najmenej jednu spolubývajúcu, aby si bývanie mohla finančne dovoliť.
Náhodou sa zoznámi s Abby, ktorá by sa ako spisovateľka chcela postaviť na vlastné nohy ďaleko od svojej úspešnej rodiny žijúcej v L. A.
Neskôr sa k nim pripojí Morgan, ambiciózna manažérka na Wall Street, a študentka medicíny Sasha.
Medzi spočiatku neznámymi ženami sa vytvorí hlboké a dôverné priateľstvo a ony veria, že to tak zostane navždy. Osud však zamieša karty ich života trochu inak. Postupne sa pred nimi vynárajú nové príležitosti a možnosti, musia čeliť novým výzvam, čo ich nevyhnutne posúva čoraz ďalej od bezpečného prístavu, kde začali realizovať svoje sny.

Apartmán. Nový bestseller New York Times od svetovo obľúbenej Danielle Steelovej. Vzrušujúci a zároveň dojemný príbeh štyroch mladých žien, ktoré osud náhodou zvedie dohromady v kritických chvíľach ich života.

Tri obyvateľky bytu si mysleli, že vidia dvojmo. Sashina sestra Valentina si z nich rada uťahovala a ďalších päť rokov sa za Sashu často vydávala. Mala aj kľúč od ich bytu. Obe sestry si boli blízke, no povahovo boli odlišné ako deň a noc. Valentina ako úspešná modelka sa pohybovala vo vysokej spoločnosti, Sasha bola lekárka oddaná práci a hlavným odevom v jej šatníku bol lekársky plášť. Už päť rokov sa pripravovala na prvú atestáciu v Langone Medical Center Newyorskej univerzity.
Mladé ženy tvorili rôznorodú a nezvyčajnú skupinu, no všetky boli pôvabné a zaujímavé. Päť rokov žili pod jednou strechou, pomáhali si, mali sa rady a stali sa z nich oddané priateľky. Nemali recept na priateľstvo, ich spolužitie bolo aj napriek povahovým rozdielnostiam a odlišnému životnému štýlu idylické. Boli súčasťou akejsi rodiny, ktorú si samy vybrali, a loftový apartmánový byt v Hell’s Kitchen sa stal ich domovom.

Zamilujete si postavy štyroch kamarátok a opäť sa presvedčíte, aké dôležité je priateľstvo. To úprimné, trvácne a pevné. Pohodové čítanie o vzťahoch a ľuďoch okolo nás.

Danielle Steelová je americká spisovateľka romantickej literatúry a autorka konvenčných drám. Dnes patrí k najpopulárnejším a najznámejším spisovateľkám na svete. Na konte má vyše 80 bestsellerov vrátane kníh pre deti a jej romány sa stále nachádzajú na zozname najobľúbenejších kníh. Z jej produkcie sa doteraz predalo vyše 650 miliónov výtlačkov.
Dva razy bola nominovaná na ocenenie Zlatý glóbus, má zápis v Guinnessovej knihe rekordov, vlastný parfum, každý rok dve nové knihy na trhu a k tomu päť ďalších rozpracovaných súčasne.
Jej príbehy čítajú ženy aj muži, starí i mladí v 47 krajinách a 28 jazykoch.

Začítajte sa do novinky Danielle Steelovej Apartmán.

Z priateľov sa stávajú udavači a pokrytci Harry Bosch má nové prípady

Z kategórie Kultúra