22. februára 2013 PR správyKultúra od PRservis.skSITA Diskusia()

Daniel Bidelnica s manželkou vystavujú v Galerii Silencium

BRATISLAVA 22. februára – Známy slovenský maliar Daniel Bidelnica a jeho manželka Mária Bidelnicová tu prezentujú maliarske diela z posledného tvorivého obdobia. Výstavu si možno pozrieť do 15. marca v Galerii Silencium v priestoroch Paneurópskej vysokej školy na Tomášikovej ulici č. 20 v Bratislave.

Koncepciu výstavy pod názvom Svetlo a tiene postavila Dagmar Smenská, obsahuje spolu 111 autorských malieb. Galéria Silencium pod vedením Jozefa Markuliaka si už vytvorila po niekoľkých rokoch fungovania výstavnú tradíciu a zaujímavý dramaturgický plán. V moderných priestoroch tejto galérie vzniká inšpirujúca atmosféra vystavených diel a to je aj jeden z dôvodov, prečo sme sa rozhodli usporiadať výstavu práve tu. A samozrejme je to priestor, ktorý je navštevovaný početným publikom.

„Spozoroval som, že čím viac sa zaoberám svojimi tvorivými nápadmi, tým viac objavujem nové, nepoznané a zároveň lákavé vízie môjho sveta. To mi iba potvrdzuje pravdu o tom, že umenie je krásne a jedinečné práve v tom, že je nevyčerpateľné a že nám poskytuje tak veľa možností“, odhaľuje inšpiráciu Daniel Bidelnica.

Vstup na výstavu je voľný a možný v čase prevádzky budovy Fakulty práva Paneurópskej vysokej školy a rektorátu PEVŠ.

PR Servis je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk.

Piešťany sa zatrasú. Od smiechu TAURIS potvrdil svoje líderstvo. Na Danubius Gastro získal najviac ocenení

Z kategórie Kultúra