87525_zastupcovia advokatskej kancelarie ruzicka csekes 676x451.jpg
12. apríla 2018 SprávySlovensko od PRservis.skSITA Diskusia()

Ďalší víťazný hetrik pre advokátsku kanceláriu Ružička Csekes

BRATISLAVA 12. apríla 2018 – Vydavateľstvo EPRAVO Group s. r. o. v spolupráci s týždenníkom TREND vyhlásili včera víťazov 6. ročníka súťaže Právnická firma roka 2018. Advokátska kancelária Ružička Csekes už po šiesty raz získala prestížne víťazstvo v hlavnej kategórii Právnická firma – domáca advokátska kancelária. Rovnako tak si po šiesty raz odniesla prvenstvo aj v kategórii Verejné obstarávania. Víťazný hetrik kancelárie završuje prvenstvo v kategórii Právo obchodných spoločností.

Slávnostné vyhlásenie šiesteho ročníka výsledkov súťaže Právnická firma roka sa uskutočnilo včera, 10. apríla 2018, v hoteli DoubleTree by Hilton v Bratislave. Cieľom súťaže je poskytnúť lokálnemu trhu orientáciu v kľúčových odboroch práva. Aj tento rok sa udeľovali ceny v trinástich odborných kategóriách a tiež dve hlavné ceny, Právnická firma roka – domáca advokátska kancelária a Právnická firma roka – medzinárodná advokátska kancelária. Advokátska kancelária Ružička Csekes obhájila už úctyhodné šieste prvenstvo v tejto prémiovej kategórii a potvrdila tak svoje vedúce postavenie medzi nezávislými slovenskými kanceláriami. Hlavná cena sa vždy udeľuje kancelárii, ktorá je danom roku vyhodnotená ako komplexne najlepšia podľa názoru hodnotiteľov, referencií klientov, počtu, hodnoty a významu transakcii, na ktorých pracovala.

Advokátska kancelária Ružička Csekes získala prvenstvá aj v dvoch ďalších kategóriách. Po šiesty raz vyhrala v kategórii Verejné obstarávania a v poradí druhé prvenstvo si odniesla v kategórii Právo obchodných spoločností.

„Teší nás, že naše 25-ročné pôsobenie na slovenskom trhu meria aj niečo iné ako naše vlastné obchodné úspechy. Sme hrdí, že sme dlhodobo prémiovou advokátskou kanceláriou, ktorej prácu a výsledky takto oceňujú aj nezávislí právnickí odborníci. Pevne verím, že naše profesionálne úsilie bude naďalej prispievať k posilňovaniu nárokov na etické a férové podnikanie na Slovensku,“ vyjadril radosť z ocenenia JUDr. Jaroslav Ružička, PhD., Managing partner kancelárie.

Hodnotenie právnických firiem bolo vykonávané nezávislým hodnotiacim grémiom, ktoré pozostávalo z približne 150 oslovených externých hodnotiteľov nezávislých od účastníkov a usporiadateľa a ďalej zo zástupcov usporiadateľa ako nezávislého subjektu dlhodobo monitorujúceho činnosť advokátskych kancelárií.

Odporúčané články

Sprievodný program REaktivizuje, REflektuje, ale aj REkreuje návštevníkov Divadelnej Nitry 2018 Nový album Bratislava Hot Serenders je poctou fenomenálnemu kapelníkovi Jeanovi Goldkettovi

Z kategórie Slovensko

Zavrieť