5. novembra 2013 PR správyKultúra od PRservis.skSITA Diskusia()

Cigánski diabli vystúpia s tanečníkmi Cirque du Soleil

BRATISLAVA 5. novembra – V týchto dňoch sa legendárne zoskupenie Cigánski diabli pripravuje na výnimočné turné s novým programom do 17 slovenských miest. Pôjde u unikátnu medzinárodnú hudobno-tanečnú show s tanečníkmi Totta Ovidia, sólistu Cirque du Soleil. V programe vystúpi aj talentovaná speváčka Vanesska Sarkozi a nebude chýbať ani špeciálne tanečné sólo Silvie Sarkozi. Nosným piliérom tohto projektu je spojenie virtuozity hudobníkov a tanečníkov. Všetky koncertné skladby 90 minutového programu vznikli špeciálne kvôli tomuto spoločnému projektu. Návštevníci budú môcť započuť rómske hudobné motívy z viacerých kútov sveta. Renomovaní hudobníci, ktorý so svojím koncertným umením precestovali celý svet, sú zárukou vysokého umeleckého zážitku.

Celoslovenské turné Cigánskych diablov sa začne 19.novembra v Žiline a ukončí ho koncertné vystúpenie v Dome kultúry v Trnave 16. decembra.

TURNÉ: Žilina – 19.11. * Trenčín – 20.11. * Nové Zámky – 22.11. * Myjava – 23.11. * Dolný Kubín – 24.11. * Košice – 25.11. * Topoľčany – 26.11. * Dubnica – 30.11. * Humenné – 1.12. * Komárno – 2.12. * Považská Bystrica – 9.12. * Lučenec – 10.12. * Liptovský Mikuláš – 11.12. * Ružomberok – 12.12. * Banská Bystrica – 14.12. * Bratislava – 15.12. * Trnava – 16.12.

Vstupenky je možné zakúpiť cez informačné centrá jednotlivých miest (Trnava, Trenčín, Banská Bystrica, atď.), v pokladniach miestnych domov kultúry (Košická SFK, Lučenec, Nové Zámky, atď.), v Bratislave v predajni Dr. Horák, ale aj z pohodlia Vášho domova cez www.predpredaj.sk

Tešíme sa na Vás!

bx

Nestville Open Fest prináša na Horný Spiš výnimočnú multižánrovú zábavu MARKÍZA: Oslávi 18. narodeniny aj tento rok so svojimi divákmi!

Z kategórie Kultúra